Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.05.2021

Υδροχόε, η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα σε φιλίες, συνεργασίες και μελλοντικούς στόχους

zarastro.jpg
Zarastro
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-26-05-2021.jpg
© Dmitriy Ganin / Pexels

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26 Μαΐου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη στον φιλικό Τοξότη δεν είναι αρνητική προς το δικό σου ζώδιο, μπορεί όμως να δημιουργήσει κάποιες αλλαγές ή απρόοπτα που θα σε αναγκάσουν να επανεξετάσεις σχέδια που σχετίζονται με επαγγελματικά σου πλάνα, τις σπουδές σου, νομικά ζητήματα και θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια αλλά και με το εξωτερικό, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Για κάποιους θα υπάρξουν και ευκαιρίες στους παραπάνω τομείς, μέσα από ένα «άνοιγμα» του μυαλού που θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις νέες ιδέες και αντιλήψεις, εξελίσσοντας σε θετικά μακροπρόθεσμα, τόσο πνευματικά όσο και στον τρόπο που εκδηλώνεις την δράση σου.

Ταύρος
Η ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη λειτουργεί σαν ένας «μεγεθυντικός φακός» για τα οικονομικά σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Φορολογικά, κληρονομικά, δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, διατροφές κ.λπ. θα σε απασχολήσουν περισσότερο, όχι όμως απαραίτητα με αρνητικό τρόπο, αφού η έκλειψη μπορεί να φέρει και ευκαιρίες κέρδους για μερικούς, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Αν τώρα υπάρχουν ανοιχτές εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς θα «ζοριστείς» λίγο παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση όμως απόφυγε υπογραφές και οικονομικές συμφωνίες αυτές τις μέρες. Σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στα ερωτικά σου, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με αποκαλυπτικές συνειδητοποιήσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου στο ζώδιο του Τοξότη, η πρώτη για το 2021 καθώς αναμένονται άλλες δύο στον άξονα Διδύμων - Τοξότη μέσα στη χρονιά, φέρνει θέματα σχέσεων και συνεργασιών σε πρώτο πλάνο, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αν βρίσκεσαι μέσα σε μια κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί, δεν σου δίνει χαρά και δεν σε εξελίσσει, παρά μόνο δημιουργεί προβλήματα και αστάθεια, είτε πρόκειται για μια προσωπική σχέση είτε για μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, θα θελήσεις τώρα να τα αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο, προχωρώντας σε κάποιες περιπτώσεις και σε οριστικές αποφάσεις. Από την άλλη, αν νιώθεις ότι υπάρχει αρμονία, συνεννόηση και αγάπη σε αυτή τη συνύπαρξη, οι αλλαγές θα είναι θετικές. Μην βιαστείς παρ' ολ' αυτά να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, μιας και ο κυβερνήτης σου Ερμής που αναδρομεί στο τέλος της εβδομάδας, σε επηρεάζει όμως ήδη, θολώνει αρκετά την κρίση σου.

Καρκίνος
Το «ματωμένο φεγγάρι» του Μαΐου - έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως τους τομείς της υγείας, της καθημερινότητας και της εργασίας σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Θα νιώθεις μεγαλύτερη πίεση και κυκλοθυμία αυτές τις μέρες, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σου και είσαι γενικώς πιο ευαίσθητος στις κινήσεις της. Κάποια απρόοπτα στην δουλειά, μπορεί να φέρουν άγχος: ίσως π.χ. χρειαστεί να αναλάβεις παραπάνω ευθύνες, να καλύψεις κάποιον συνάδελφο ή να σου ζητηθεί να αλλάξεις ορισμένα πράγματα, γεγονός που δημιουργεί περισσότερη κούραση. Στο κομμάτι της υγείας σου ίσως πάρεις αποφάσεις για να ξεκινήσεις π.χ. ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης ή να κάνεις εκείνο το τσεκ απ που όλο αναβάλλεις, επανεξετάζοντας παράλληλα και τον χρόνο που αφιερώνεις για να την ευεξία σου.

Λέων
«Zoom» στα ερωτικά σου και σε θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα και τα παιδιά κάνει η ολική σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, που θα επηρεάσει κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Ένας ξαφνικός έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου και «σε ξεμυαλίζει», μια σχέση που «δεν τραβά άλλο» και ολοκληρώνει τον κύκλο της, μια φιλική σχέση που «γυρίζει» στο ερωτικό ή μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη που φέρνει χαμόγελα είναι μερικά από τα σενάρια αυτού του φεγγαριού. Όσοι ασχολούνται με το επιχειρείν και με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κοινό θα έχουν αυξημένη έμπνευση και δημιουργικότητα.

Παρθένος
Η Σεληνιακή έκλειψη - Υπερπανσέληνος του Μαΐου, που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Μπορεί να σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση, «πυροδοτώντας» ευαίσθητα σημεία στην σχέση σου με μέλη της οικογένειας, τους γονείς, τον σύντροφό σου ή και κάποιον συνεργάτη σου, σωματοποιώντας παράλληλα το άγχος σου, καλύτερα όμως να μην αναλωθείς σε συγκρούσεις, προστατεύοντας το δικό σου sanity. Ίσως πάλι προκύψει κάποιο θέμα στο σπίτι ή στα επαγγελματικά που σε αναστατώνει, ενώ μπορεί να υπάρξουν και χωροταξικές αλλαγές το επόμενο διάστημα, όπως μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μια ανακαίνιση του χώρου σου. Έχε υπ' όψιν σου όμως ότι ο κυβερνήτης σου, Ερμής, γυρνά ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στον προγραμματισμό όλων αυτών.

Ζυγός
Τους τομείς της επικοινωνίας, των σπουδών και των μετακινήσεων σου ενεργοποιεί η Σεληνιακή έκλειψη στον φιλικό Τοξότη, κάνοντας σε «να τρέχεις με χίλια» στην καθημερινότητά σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σου, ωστόσο θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο alert για να μπορέσεις να συντονιστείς με τις εξελίξεις γύρω σου, αποφεύγοντας να «αρπαχτείς» με τους άλλους λόγω «σπασμένων νεύρων». «Έχεις μεγάλη ζήτηση, δεν γίνεται συζήτηση» σε επίπεδο επαφών για επαγγελματικές συνεργασίες, όμως οι απαιτήσεις των άλλων μπορεί να σε εξαντλήσουν και σίγουρα θα πρέπει να αποφύγεις αυτές τις μέρες να δεσμευτείς ή να υπογράψεις συμφωνίες, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να εξετάσει τα δεδομένα.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σου και τις ασφάλειές σου επηρεάζει η Σεληνιακή έκλειψη - Υπερπανσέληνος του «ματωμένου φεγγαριού» στον Τοξότη, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που σε υποχρεώνουν να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, στοχεύοντας τώρα στο να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Μπορεί βέβαια να ξυπνήσουν αυτές τις μέρες φόβοι και ανησυχίες σε αυτό το κομμάτι, θα πρέπει όμως να καταλαγιάσεις το άγχος σου, αξιολογώντας ψύχραιμα τα δεδομένα σου. Ίσως πάλι θελήσεις να σταματήσεις από μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί πλέον ή δεν είναι τόσο αποδοτική όσο πίστευες ή μπορεί να μπεις στη διαδικασία να στείλεις βιογραφικά για μια συμπληρωματική εργασία, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και κάποια ξαφνικά έξοδα που θα χρειαστεί να φροντίσεις.

Τοξότης
«You feel the (emotional) heat», Τοξότη μου, με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου που μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά στο κομμάτι των σχέσεών σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Μπαίνεις σε μια διαδικασία να δεις χωρίς «ωραιοποιήσεις» την αλήθεια γύρω από μια σημαντική σχέση, προσωπική ή και επαγγελματική, με διάθεση μάλιστα να προχωρήσεις και σε δραστικές αποφάσεις, όσο κι αν αυτό σε πληγώνει, αν το τελικό verdict είναι πως λειτουργούν τοξικά προς εσένα, claiming back your power. Είσαι σε μια φάση αλλαγών σε αυτό το κομμάτι ούτως ή άλλως, καθώς αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη για το 2021. Η νευρικότητα και ο εκνευρισμός θα είναι δεδομένα αυτές τις μέρες και ο προβληματισμός σου έντονος, ωστόσο προσπάθησε να λειτουργήσεις ήρεμα, προσέχοντας παράλληλα το κομμάτι της υγείας σου περισσότερο.

Αιγόκερως
Η πρώτη έκλειψη Σελήνης για το 2021, η «ματωμένη Υπερπανσέληνος» στον Τοξότη «σου κάθεται λίγο βαριά» ψυχολογικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Παλιά τραύματα, φοβίες, ματαιώσεις προσωπικές ή και επαγγελματικές, τοξικές καταστάσεις στα ερωτικά γίνονται όλα μαζί «μια σούπα» στο κεφάλι σου, «ζορίζοντας» σε αρκετά. Πράγματι αυτό το φεγγάρι μπορεί π.χ. να φέρει το τέλος σε μια αδιέξοδη σχέση, λειτουργώντας όμως εν τέλει θετικά για εσένα, βοηθώντας σε να απαλλαγείς από «άρρωστα» μοτίβα προσκόλλησης στα προσωπικά σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να αναγεννηθείς σωματικά και ψυχολογικά. Give yourself some love είναι το μήνυμα, «γιατρεύοντας» παλιές πληγές, βάζοντας όρια σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και συνήθειες, «κόβωντας μαχαίρι» ό,τι σου κάνει κακό, αγκαλιάζοντας τον πολυτιμότερο άνθρωπο στην ζωή σου: εσένα.

Υδροχόος
Η όχι αρνητική προς το ζώδιό σου Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα σε φιλίες, συνεργασίες και μελλοντικούς στόχους, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται π.χ. να υπάρξουν γεγονότα που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου σε ένα μέλος της ομάδας σου στη δουλειά που δουλεύετε μαζί κάποιο πρότζεκτ ή σε μια φιλική ή προσωπική σχέση. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιήσεις ότι ουσιαστικά δεν ταιριάζετε πια με αυτό το άτομο ή να διαπιστώσεις ότι προσπαθεί να σε «ρίξει» με τη συμπεριφορά του. Για κάποιους μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις για οικονομικούς λόγους, προσπάθησε όμως σαν έξυπνος άνθρωπος να αποφύγεις τις εντάσεις. Από την άλλη, νέες γνωριμίες μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ιχθύες
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας - οικογένειας, επηρεάζοντας σε άμεσα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Αλλαγές στα επαγγελματικά σου μέσω π.χ. μιας προαγωγής, μιας απόφασης για «πλεύση» σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που «έχτιζες» ως τώρα, αλλά και γεγονότα που μπορεί να οδηγήσουν στην ολοκλήρωση ενός κύκλου στην καριέρα σου είναι πιθανά, κινητοποιώντας σε να ψαχτείς σε καινούργιους τομείς, επεκτείνοντας τις προοπτικές σου. Μια χωροταξική αλλαγή για λόγους δουλειάς ακόμα και στο εξωτερικό, μια αλλαγή στο στάτους σου λόγω της έλευσης ενός παιδιού, ή μια απόφαση για ανεξαρτητοποίηση από την πατρική εστία, αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία, είναι «μέσα στο παιχνίδι», ίσως όμως υπάρξουν και κάποια θέματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ