Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.04.2021

Ζυγε, νιώθεις πιο κατασταλαγμένος μέσα σου σχετικά με το τι θέλεις από μια σχέση και αυτή σου η στάση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο μόνιμο στην προσωπική σου ζωή

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia.jpg
© Allef Vinicius / Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 1 Απριλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Καλό μήνα! Με το δεξί μπαίνει ο Απρίλης, καθώς βρίσκεις ξανά τη διάθεσή σου και επικοινωνείς καλύτερα τις ιδέες σου. Μάλιστα φαίνεται πως οι προσπάθειές σου θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς από ’δω και κάτω και θα βρεις περισσότερη στήριξη για τα σχέδιά σου και από συνεργάτες αλλά και από φιλικά σου πρόσωπα. Τα θεμέλια που έχεις βάλει είναι πλέον πιο σταθερά και θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Το αξίζεις καθώς τα τελευταία χρόνια είχες περάσει αρκετά δύσκολα ΚΑΙ στα επαγγελματικά.

Ταύρος
Καλό μήνα! Καλή μέρα για να περάσεις από συνέντευξη ή να προγραμματίσεις κάποιο ραντεβού στα επαγγελματικά καθώς η προσέγγισή σου θα είναι περισσότερο «στέρεη» και αποφασιστική και αυτό θα περνάει στους άλλους.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις αρμονικότερα με το ταίρι σου ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο σε περίπτωση που είσαι μόνος και θα δημιουργήσεις μια συνθήκη «ελευθερίας» αλλά και ουσιαστικής σύνδεσης μαζί του, λαμβάνοντας τη θετική επίδραση που μια τέτοια σχέση μπορεί να σου προσφέρει.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Μέσα στο όλο κλίμα των ημερών δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει κάποιου τύπου αναγνώριση των προσπαθειών σου στα επαγγελματικά, έστω και συμβολική, όπως π.χ. ένας έπαινος ή μια θετική κουβέντα από έναν ανώτερό σου. Κάτι είναι κι αυτό μιας και έχεις ζοριστεί πολύ τελευταία.

Λέων
Καλό μήνα! Πιο «ξέγνοιαστη» σχετικά η σημερινή ημέρα με το μυαλό σου να είναι και στα ερωτικά, ενώ στα επαγγελματικά είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όταν ξέρεις τι ζητάς, οι πιθανότητες να το βρεις είναι με το μέρος σου! True that!

Παρθένος
Καλό μήνα! Φαίνεται πως τώρα μπορείς να συζητήσεις στα εργασιακά σου με περισσότερη εύνοια στο να υπάρξει μια οικονομική ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που παρέχεις ή να διαπραγματευτείς κάτι σημαντικό πάνω στα πρακτικά της δουλειάς.

Ζυγός
Καλό μήνα! Νιώθεις πιο κατασταλαγμένος μέσα σου σχετικά με το τι θέλεις από μια σχέση και αυτή σου η στάση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο μόνιμο στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Το μυαλό σου απασχολούν κυρίως θέματα πρακτικά αλλά και οικονομικής φύσεως και μπορεί να έχεις μια θετική έκβαση πάνω σε συζητήσεις με συνεργάτες για διαδικαστικά ζητήματα της δουλειάς που σου «λύνουν τα χέρια» ή ακόμα και αναφορικά με την αξιοποίηση ενός ακινήτου.

Τοξότης
Καλό μήνα! Είσαι σίγουρα περισσότερο ενεργοποιημένος σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και φαίνεται πως θα βρεις και χρόνο να περάσεις καλά με το σύντροφο σου ή και τα παιδιά σου, σε θετικό κλίμα μάλιστα. No joking!

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Δεν είσαι σκληρός άνθρωπος κατά βάθος και μολονότι εσύ το γνωρίζεις αυτό για τον εαυτό σου, μια πιο «ανοιχτή» προσέγγιση με τα μέλη της οικογένειας σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα εν γένει, θα σου αποκάλυπτε πως «κατά βάθος» και εκείνοι το ίδιο πιστεύουν για σένα.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Ξεκίνα δυναμικά τον Απρίλιο στέλνοντας βιογραφικά, επικοινωνώντας τα σχέδιά σου με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και συστηματοποίησε πρακτικά αυτά που έχεις κατά νου για το επαγγελματικό σου μέλλον γενικότερα, ώστε να μπορέσεις σιγά σιγά να περάσεις και στην υλοποίησή τους.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Το οικονομικό σου μέλλον θα σε απασχολήσει σημαντικά αυτό τον μήνα και είναι καλό να κάνεις μια δυναμική αρχή και να βάλεις κάτω τα δεδομένα σου για το πως μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ