Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.08.2020

Παρθένε, η απουσία νέων ίσως είναι καλό νέο

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
averie-woodard-5d20kdvfcfa-unsplash.jpg

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Κοίταξε μήπως διατηρήσεις κάποια ισορροπία ανάμεσα στα τριγυρίσματα και σε όσα χρειάζονται για δουλειά κι οικογένεια.

Ταύρος
Κράτησε λίγη από τη συνηθισμένη σου επιφυλακτικότητα σε όσα λέγονται σήμερα, κυρίως επειδή θα συρρικνωθούν στην πορεία προς την πράξη.

Δίδυμοι
Είναι κάπως εύκολο να αποπροσανατολιστείς και στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή επειδή κάτι πηγαίνει καλά. Το’ χεις ξανακάνει αυτό.

Καρκίνος
Ξεμπέρδεψε το «με βολεύει μια κατάσταση» απ’ το «έφτιαξε μια κατάσταση». Μια κατάσταση μπορεί να βολεύει και ταυτόχρονα να είναι για πουθενά και για τίποτα.

Λέων
Αν αισθάνεσαι «κάπως» σωματικά είναι εύκολο να σε πάρει η μπάλα και ψυχολογικά. Προσπάθησε να μην παραμελείς τα της υγείας και υγιεινής.

Παρθένος
Η απουσία νέων είναι καλό νέο, λέει μια φράση και κάπως έτσι πάει η προσωπική σου ζωή αφού προς το παρόν μη αναμενόμενες εξελίξεις, δεν υπάρχουν.

Ζυγός
Καλό είναι να φροντίσεις να ασχοληθείς με τα βασικά θέματα σπίτι/οικογένεια γιατί αποτελούν πάγια πίεση στην καθημερινότητα και την υγεία σου.

Σκορπιός
Ίσως ο καλύτερος τρόπος ν’ανανεωθείς είναι να αποφύγεις τα πράγματα και τα άτομα με τα οποία συνήθως προσπαθείς ν’ανανεωθείς.

Τοξότης
Το όποιο χρηματικό ή συναισθηματικό κέρδος δεν αποτελεί πάγια αλλαγή, ούτε σου δίνει βάσεις που δεν έχεις ήδη. Είναι αυτό που είναι και είναι μια χαρά.

Αιγόκερος
Μην παρεξηγείς την καλή διάθεση του απέναντι, κυρίως συντρόφου ή συνεργάτη, για δική σου πρόοδο. Δεν είναι δική σου επίτευξη αυτή, του άλλου είναι.

Υδροχόος
Κάτι θετικό σε επίπεδο δουλειάς, ρουτίνας, ίσως για την τσέπη σου και είσαι έτοιμος να ξανακάνεις όλα τα γνωστά λάθη. Καλύτερα όχι.

Ιχθύες
Είτε ερωτικόν, είτε δημιουργικόν, είτε απλώς διασκεδαστικόν, το ωραίο παραμένει ωραίο, έστω κι αν δεν είναι απολύτως καινούριο ή του μέλλοντος σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ