Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου

Ιχθύ, κάνε κάτι καινούργιο να ηρεμήσεις!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
girl-on-swing-under-tree-watching-sunrise.jpg

Κριός
Βλέπεις σαφώς ότι χρειάζεται να βάλεις σειρά στην επικοινωνία με φίλους και σύντροφο και στο παρελθόν σου αν πρόκειται να ξεκολλήσεις.

Ταύρος
Οι φιλίες και τα σχέδια σου, σου δημιουργούν κοινωνική κι επαγγελματική πίεση και δεν βοηθάει ότι προς το παρόν αισθάνεσαι οικονομικά ανασφαλής.

Δίδυμοι
Οργανώσου και σεβάσου την επαγγελματική και κοινωνική σου εικόνα και μην ανησυχείς επειδή τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν εκεί που θέλεις.

Καρκίνος
Να βγεις το βράδυ, έχε όμως στον νου σου ότι όλα σου τα πρέπει και τα μη ίσως είναι λίγο υπερβολικά και δυσκολεύουν υπερβολικά την ερωτική σου ζωή.

Λέων
Επιτρέπεται να αναθεωρήσεις τους στόχους της ερωτικής σου ζωής και να σταματήσεις να πιέζεσαι επειδή χρειάζεσαι περισσότερη οικειότητα.

Παρθένος
Μην μετατρέψεις ζευγαρέ στιγμές και χαλαρά ενσταντανέ σε διαπληκτισμό για τα λεφτά, το τηλεκοντρόλ, το καπάκι της τουαλέτας κοκ.

Ζυγός
Μείνε πιστός σε ένα χαλαρό πρόγραμμα  και μην αμελείς συγγενικές υποχρεώσεις λόγω συντρόφου ή περιφερειακών κοινωνικοτήτων.

Σκορπιός
Έχεις μια περίεργη αναστάτωση που μπορείς να την ξεσπάσεις με ιδιαίτερη ευκολία στο σπίτι, γι’αυτό καλύτερα κάνε τις βόλτες σου σήμερα.

Τοξότης
Σπίτι και οικογένεια σου φτιάχνουν πρόγραμμα και η ερωτική σου ζωή υφίσταται αναταράξεις.

Αιγόκερως
Δύσκολα βγαίνει κερδισμένος από οποιαδήποτε κουβέντα με τα αδέρφια και την οικογένεια σου γιατί τα γεγονότα είναι εναντίον σου.

Υδροχόος
Όσο κι αν πιέζεσαι πρακτικά, προστάτεψε τον σύντροφό σου και τα παιδιά σου από αυτά που βγαίνουν από το στόμα σου.

Ιχθύες
Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για ό,τι αναποδιά συμβαίνει σε ακτίνα 500 χιλιομέτρων. Κάνε κάτι καινούριο να ξελαμπικάρει το μυαλό σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ