Cosmic Telegram

Τα ζώδια της χρονιάς: Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Εάν βρίσκεσαι ήδη σε μία ικανοποιητική σχέση, αυτή γίνεται πιο σέξι και πιο ανάλαφρη. Αν η σχέση δεν είναι ικανοποιητική, χμμμ… ο Δίας αρχίζει να χτυπάει τα ταμπούρλα του πόθου

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 330
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11589-26493.jpg

Ω αγαπημένε Δία! Ο τυχερός σου κυβερνήτης θα βρεθεί (23/1-5/6) στο φιλικό σου Κριό κι αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο. Ναι, εύχεσαι να έχουν μια δόση αλήθειας όλες αυτές οι υπέροχες παλιές χολιγουντιανές κομεντί που πρωταγωνιστούν θεϊκά ζευγάρια όπως ο Κάρι Γκραντ και η Κάθριν Χέμπορν, που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά αλλά δεν το ομολογούν απογειώνοντας έτσι τις ατάκες, πυροδοτώντας χαριτωμένες δυσκολίες, θυμούς, εμπόδια, γέλια, ένα δάκρυ και κλείνοντας στο τέλος την ταινία με ένα κομψό χάπι εντ. Μια τέτοια ερωτική ιστορία θέλεις να ζήσεις και ο Δίας ανοίγει τη βεντάλια με τις πιθανότητες. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε μία ικανοποιητική σχέση, αυτή γίνεται πιο σέξι και πιο ανάλαφρη. Αν η σχέση δεν είναι ικανοποιητική, χμμμ… ο Δίας αρχίζει να χτυπάει τα ταμπούρλα του πόθου. Όταν ο Ουρανός μπει κι αυτός στον Κριό από 12/3, τότε η επιθυμία της ανανέωσης, της περιπέτειας, της ανάγκης για ενθουσιασμό μοιάζει με Σειρήνα που το τραγούδι της σε ξετρελαίνει και δεν έχεις καμία διάθεση να κλείσεις τα αυτιά σου στους πειρασμούς – αυτό αφορά τους δεσμευμένους, γιατί οι υπόλοιποι θα μπουν σε ερωτικές ιστορίες που θα εκπλήξουν κοινό και κριτικούς. Εννοείται ότι αν έχεις ταλέντο οπουδήποτε, τώρα είναι η ώρα για να βγάλεις υπέροχους χυμούς. Φυσικά τον αέρα ανανέωσης και τη διάθεση να δώσεις ένταση και γρήγορους ρυθμούς στη ζωή σου που φέρνουν Δίας και Ουρανός μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στην επαγγελματική σου ζωή, αφού θα σκοντάψεις σε ευκαιρίες που θα σε προχωρήσουν δημιουργικά. Μια στάση εδώ: θυμήσου ότι ο κυβερνήτης σου Δίας δημιουργεί και ψευδαισθήσεις μεγαλείου, οπότε έχε το ένα πόδι στερεωμένο στη γη. Κοίταξε να διασκεδάσεις εσύ με τον Δία, και όχι εκείνος εις βάρος σου.

Μια πολύ σημαντική επίσης αστρολογική αλλαγή για σένα αποτελεί και η είσοδος του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη στις αρχές Μαρτίου, επηρεάζοντας αρχικά τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Οι Δεσμοί της Σελήνης φέρνουν μαζί τους την αίσθηση του Πεπρωμένου – που δεν σχετίζεται με τη μοίρα ή το αναπόφευκτο αλλά με την έντονη αίσθηση ενός στόχου, ενός σκοπού, ενός νοήματος που δεν ξέρουμε να ορίσουμε ακριβώς το περιεχόμενό τους αλλά μας πιέζουν να προχωρήσουμε. Πρόκειται για ένα βήμα προς ένα μέλλον, για μια άγνωστη γη, μια ανεξερεύνητη Αμερική, που δεν γνωρίζουμε κι όμως πρέπει να περπατήσουμε.

Όσο για τον Ποσειδώνα (που μπαίνει δοκιμαστικά στους Ιχθύες από 4/4 ως 3/8 και αφορά άμεσα τους γεννημένους τις 2, μάξιμουμ 3 πρώτες μέρες του ζωδίου σου), χρειάζεται να έχεις υπόψη σου ότι η οικογένεια μπορεί να είναι ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουμε, εκεί που γυρίζουμε όταν δεν έχουμε που αλλού να πάμε, μια ευλογημένη οικογένεια σαν του Αβραάμ στην Παλαιά Διαθήκη αλλά μπορεί να γίνει και μια Ανταρκτική γεμάτη πάγο, χιονοθύελλες, απογοητεύσεις και πόνο. Χρειάζεται βουτιά στα παιδικά σου χρόνια για να δεις πώς έγινες αυτός που είσαι τώρα και πώς θα απαλλαγείς από τα κομμάτια που δεν σου αρέσουν. Το παρελθόν δεν βρίσκεται ποτέ τόσο μακριά όσο νομίζουμε – βρίσκεται πάντα δίπλα μας, μέσα στις πράξεις και τις αποφάσεις που παίρνουμε κάθε μέρα. Πρόσεξε την παγίδα που υπάρχει σε κάθε «δώρο» που σου έρχεται είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό είτε ερωτικό – γιατί υπάρχει παγίδα.

SOS, έκλειψη Ηλίου (1/6 στους Διδύμους), έκλειψη Σελήνης (15/5 στον Τοξότη), έκλειψη Ηλίου (25/11 στον Τοξότη), έκλειψη Σελήνης (10/12 στους Διδύμους): οι τομείς που επανειλημμένα θα ενεργοποιηθούν είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και η κατεύθυνση που θα πάρει η επαγγελματική σου ζωή. Οι συντροφικές σχέσεις ταρακουνιούνται για να αποδείξουν αν αντέχουν ή όχι. Όπως και οι επαγγελματικές σου επιλογές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ