Αθλητισμος

Αθώοι Μαρινάκης – Θεοδωρίδης

Για την υπόθεση του τελικού Κυπέλλου το 2013

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86975-175202.jpg

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης, για την υπόθεση που αφορούσε στην επίσκεψη τους στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, τον Μάιο του 2013, όταν είχαν μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών και κατά την κατηγορία φέρονταν να επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι και σε πρώτο βαθμό είχαν αθωωθεί οι δύο παράγοντες αλλά στη συνέχεια ασκήθηκε έφεση από την εισαγγελία πρωτοδικών και η υπόθεση ξαναδικάστηκε.

Η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή τους, καθώς - όπως υποστήριξε - «ο δόλος δύσκολα διαγιγνώσκεται αλλά η νομολογία έχει δεχτεί ότι μπορούν να ληφθούν υπόψη ενδείξεις, εμπειρικά δεδομένα και κριτήρια» και επεσήμανε ότι «η παροχή ευχών ήταν προσχηματική».

Παράλληλα τόνισε στην πρότασή της της πως «επρόκειτο για σημαντικό αγώνα, η φράση προήλθε από ισχυρό πρόσωπο, η έννοια των φράσεων αυτών υποδεικνύουν το αυτονόητο άρα είναι συγκεκαλυμμένες φράσεις που δείχνουν δυσαρέσκεια».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ