Αθλητισμος

Άγγελος Μπασινάς: Η κόρη του, Αλεξάνδρα, ακολουθεί τα χνάρια του

Η 15χρονη Αλεξάνδρα Μπασινά αγωνίζεται ως σέντερ φορ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 15χρονη κόρη του Άγγελου Μπασινά, Αλεξάνδρα Μπασινά, με τη φανέλα του τριφυλλιού
Αλεξάνδρα Μπασινά © pao1908.com

Άγγελος Μπασινάς: Η 15χρονη κόρη του, Αλεξάνδρα Μπασινά ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό - Ακολουθεί τα χνάρια του στο ποδόσφαιρο.

Ο Άγγελος Μπασινάς έχει τη χαρά να καμαρώνει την κόρη του, Αλεξάνδρα, να ακολουθεί τα χνάρια του στο ποδόσφαιρο. Η 15χρονη Αλεξάνδρα ανακοινώθηκε σήμερα (15/3) επίσημα από τον Παναθηναϊκό

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Μπασινά για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Η 15χρονη κόρη του Άγγελου Μπασινά συνεχίζει στα χνάρια του πατέρα της την Παναθηναϊκή παράδοση και θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η νεαρή αθλήτρια, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και διακρίνεται για την ταχύτητά της. Μάλιστα, η ταλαντούχα Αλεξάνδρα πέτυχε το πρώτο της γκολ με το «τριφύλλι» στη νίκη του Παναθηναϊκού με 8-0 επί του ΑΟ Μελισσίων», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

 

 

 

Αλεξάνδρα Μπασινά: Σαν όνειρο ότι παίζω στην ομάδα του πατέρα μου 

Η Αλεξάνδρα Μπασινά έχει επιλέξει τη φανέλα με το 20, όπως ο πατέρας της. Στις πρώτες της δηλώσεις στο www.pao1908.com είπε: «Είναι σαν όνειρο το ότι παίζω στην ομάδα του πατέρα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Νιώθω μεγάλη χαρά και δουλεύω πολύ σκληρά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και θα συνεχίσω να προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ». 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ