Αθλητισμος

Εβγέν Σάκχοφ - ΑΕΚ: Η γυναίκα του γέννησε σε καταφύγιο στο Κίεβο

Συγκλονίζει ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής στην ανάρτησή του στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η σύζυγος του Εβγέν Σάκχοφ με το μωρό που γέννησε σε καταφύγιο στο Κίεβο
Η σύζυγος του Εβγέν Σάκχοφ με το μωρό που γέννησε σε καταφύγιο στο Κίεβο @shakhov28/Instagram

Η σύζυγος του Εβγέν Σάκχοφ γέννησε στο Κίεβο μέσα σε καταφύγιο. Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ουκρανού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Στην Ουκρανία η σύζυγος του Εβγέν Σάκχοφ γέννησε. Η γυναίκα του Ουκρανού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ έφερε στον κόσμο το παιδί τους σε καταφύγιο στο Κίεβο, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Εβγέν Σάκχοφ ανέβασε story στο Instagram. Στις φωτογραφίες η σύζυγός του βρίσκεται σε καταφύγιο μαζί με άλλους κατοίκους στο Κίεβο, προκειμένου να γλιτώσει από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

«Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ' αγαπώ» αναφέρει ο Εβγέν Σάκχοφ. Η σύζυγός του γέννησε το παιδί τους τη Δευτέρα (28.02) στο Κίεβο. «Σε ευχαριστώ Θεέ, όλη η δόξα σε σένα» προσθέτει ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Τόσο η σύζυγος του Εβγέν Σάκχοφ όσο και το παιδί τους είναι καλά στην υγεία τους.

sakhov-gynaika.jpg

sakhov-gynaika-2.jpg

sakhov-gynaika-3.jpg

Πριν από λίγες ημέρες στο μετρό του Κιέβου είχε γεννηθεί εν μέσω πολέμου ένα μωρό. Την ίδια στιγμή τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με νεογέννητα σε αυτοσχέδιο καταφύγιο κάτω από μαιευτήριο στην Ουκρανία, την ώρα που η ρωσική εισβολή βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ