Αθλητισμος

Ολυμπιακός-Αταλάντα: Ήττα 3-0 & αποκλεισμός από το Europa League

Βαριά ήττα για τους Πειραιώτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Μασούρας μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Αταλάντα
Ο Γιώργος Μασούρας μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Αταλάντα © Eurokinissi

Ολυμπιακός-Αταλάντα: Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν από τους Ιταλούς με 3-0 στο «Καραϊσκάκης».

Βαριά ήττα και αποκλεισμό υπέστη από την Αταλάντα ο Ολυμπιακός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «32» του Europa League

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν εξαιρετικά κατώτεροι των προσδοκιών που είχαν δημιουργήσει στην πρώτη αναμέτρηση στο Μπέργκαμο και ηττήθηκαν με 3-0 από την ομάδα του Γκασπερίνι.

Ολυμπιακός-Αταλάντα: Απόλυτη κυρίαρχος η ιταλική ομάδα

Στα του αγώνα, η Αταλάντα πήρε από το πρώτο δεκάλεπτο τα ηνία του αγώνα και σε συνδυασμό με τα ανασταλτικά κενά του Ολυμπιακού έγινε πολύ γρήγορα επικίνδυνη.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, η Αταλάντα μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ όταν ο Μαλινόφσκι βρήκε τον Μέλε κι εκείνος με κοντινό πλασέ μπροστά στον Λαλά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός έψαξε την απάντηση στο χορτάρι αλλά ούτε ο Εμβιλά στο 44' και ο Τικίνιο στο 51΄ βρήκαν στόχο στις προσπάθειές τους.

Στο 66' ήρθε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους όταν Κουπμάινερς και Μπογκά άλλαξαν εκπληκτικά την μπάλα και την έστρωσαν στον Μαλινόφσκι, ο οποίος με φοβερό πλασέ έκανε το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης παραβίασε εκ νέου την εστία των Πειραιωτών από μακριά και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ