Αθλητισμος

Europa League, Αταλάντα-Ολυμπιακός: Ήττα με 2-1 στην Ιταλία

Την Πέμπτη η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Europa League, Αταλάντα-Ολυμπιακός ήττα με 2-1 στην Ιταλία
Europa League, Αταλάντα-Ολυμπιακός ήττα με 2-1 στην Ιταλία © Eurokinissi

Europa League: Προηγήθηκε αλλά δεν κέρδισε την Αταλάντα ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο - Ανατροπή και 2-1 για τους Ιταλούς - Την Πέμπτη η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης».

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο της Ιταλίας από την Αταλάντα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι Πειραιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τον Τικίνιο Σοάρες μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Η Αταλάντα απέδειξε γιατί φιγουράρει στις πρώτες τέσσερις θέσεις του Καμπιονάτο τα τελευταία χρόνια και παρά τις πολλές απουσίες, έκλεισε τον Ολυμπιακό στα καρέ του και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις.

Μάλιστα, έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Europa League, Αταλάντα-Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο 

Όπως έκλεισε το πρώτο, άνοιξε και το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους. Με γκολ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και μετά από στημένη φάση, ο Τζιμσιτί έπιασε μία εξαιρετική κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία του Βάτσλικ και έκανε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 63', στο ίδιο έργο θεατές οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Τζιμσιτί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ερυθρόλευκης άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Ο ρυθμός του αγώνα κύλησε στα ίδια επίπεδα, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να βγει με αξιώσεις στην αντεπίθεση για την ισοφάριση και το 2-1 να παραμένει.

Η ρεβάνς είναι σε μία εβδομάδα στο «Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να έχει ακόμα στα χέρια του την πρόκριση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ