Αθλητισμος

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μιλά με τον 18χρονο εαυτό του σε ένα επικό σποτ

Η στιγμή της αλήθειας: Τι συμβουλές θα έδινε το 2003 ο «Βασιλιάς» στον 18χρονο εαυτό του;

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη διαφήμιση του Crypto.com
Youtube: Crypto.com

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Δείτε το διαφημιστικό σποτάκι της Crypto.com με τον σταρ του ΝΒΑ να γυρίζει τον χρόνο στο 2003 και να συμβουλεύει τον 18χρονο εαυτό του.

Λίγα 24ωρα αφού έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έστησε το δικό του σόου στο Super Bowl. O πιο διάσημος αγώνας της χρονιάς σημαδεύτηκε από την εκρηκτική παρουσία του Eminem κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, όμως ο απόλυτος σταρ του ΝΒΑ έδωσε τη δική του παράσταση από τις θέσεις των επισήμων και όχι μόνο. Ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, οποίος απόλαυσε όσο ποτέ άλλοτε το σόου του ημιχρόνου, πρωταγωνίστησε στην κεντρική διαφήμιση του τελικού του NFL με την πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων «Crypto.com».

The Moment of Truth | Crypto.com

Στο επικό διαφημιστικό διάρκειας 30 δευτερολέπτων ο «Βασιλιάς» συνομιλεί στο παιδικό του δωμάτιο με τον 18χρονο εαυτό του. Γυρίζει πίσω στο 2003, λίγο πριν μπει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και απαντά στις ερωτήσεις του αφελούς 18χρονου ΛεΜπρόν.

Το Λυκειόπαιδο μοιάζει σοκαρισμένο με τα ασύρματα ακουστικά και με το πώς κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει ταινίες από το κινητό του και όταν η συζήτηση φτάνει στο μπάσκετ ρωτά τον «Βασιλιά» για το εάν είναι έτοιμος για όσα έρχονται. Ο ΛεΜπρόν αποκρίνεται πως δεν μπορεί να του αποκαλύψει τα πάντα για το μέλλον.

Η διαφήμιση κλείνει με την παρότρυνση του κορυφαίου παίκτη της γενιάς του, πώς «για γράψεις ιστορία πρέπει να πάρεις τα δικά σου σουτ», το οποίο συνοδεύεται με το λεκτικό «η τύχη ευνοεί τους γενναίους». Η Crypto τόλμησε την πιο δαπανηρή διαφήμιση στην ιστορία της, όμως κατόρθωσε να μέσα σε λίγες ώρες να μετρήσει εκατομμύρια προβολές και να κάνει το γύρο του κόσμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ