Αθλητισμος

Φίλαθλοι της Μπέτις πέταξαν λούτρινα στο γήπεδο - Τι συνέβη

Η παράδοση πριν από τα Χριστούγεννα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα λούτρινα αρκουδάκια που πέταξαν οι φίλαθλοι της Μπέτις
Τα λούτρινα αρκουδάκια που πέταξαν οι φίλαθλοι της Μπέτις @RBetisFundacion/Twitter

Στο γήπεδο της Μπέτις οι φίλαθλοι πέταξαν λούτρινα αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι φίλαθλοι της Μπέτις στην Ισπανία πέταξαν λούτρινα αρκουδάκια από τις εξέδρες στον αγωνιστικό χώρο. Το συμβάν εκτυλίχθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δεν πρόκειται για διαμαρτυρία σε κάποια απόφαση του διαιτητή ή δυσαρέσκεια για κινήσεις της διοίκησης ή αποδοκιμασία στον τρόπο που στήνει την ομάδα ο προπονητής.

Αποτελεί ετήσια παράδοση. Ειδικότερα, κάθε χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα οι φίλαθλοι της Μπέτις πετούν λούτρινα παιχνίδια από τις κερκίδες. Αυτό το κάνουν ώστε «να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα», όπως μετέδωσαν ισπανικά ΜΜΕ. Τα παιχνίδια αυτά συγκεντρώνονται και δωρίζονται σε διάφορες οργανώσεις και συλλογικότητες για να καταλήξουν σε παιδιά.

Οι εικόνες με τα χιλιάδες λούτρινα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Για την ιστορία, η Μπέτις κέρδισε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 4-0.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ