Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι στο Μιλγουόκι

Η δήλωση του Γιάννη που θα συζητηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντετοκούνμπο: «Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην βρίσκεται στο Μιλγουόκι»
Γιάννης Αντετοκούνμπο © EPA/ERIK S. LESSER

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην βρίσκεται στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό GQ, αφού οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ μετά από πενήντα χρόνια.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί αφού είπε ότι η επόμενη πρόκληση στην μπάσκετ ίσως βρίσκεται μακριά από το Μιλγουόκι.

Ο Greak Freak άφησε τα πάντα ανοικτά όσον αφορά την επόμενη ημέρα: «Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ», είπε με νόημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Εγώ μαζί με την οικογένειά μου έχουμε επιλέξει να μένουμε σε μια πόλη την οποία αγαπάμε και μας φέρεται με τον καλύτερο τρόπο προς το παρόν. Σε δύο χρόνια αυτό ίσως αλλάξει. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινωνία. Θέλω να τη βοηθήσω όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε στη συνέχεια τον έναν εκ των agents του Γιάννη, τον Άλεξ Σαράτση, αν ο Αντετοκούνμπο σκέφτεται πράγματι να φύγει από το Μιλγουόκι. «Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Σκέφτεται ότι πέτυχε τον στόχο του, θέλει η επόμενη πρόκληση να είναι το repeat, αλλά αν το κάνεις κι αυτό, τι έπεται; Αν το σκεφτείς μπασκετικά, αυτό το παιδί στα 26 του τα έχει καταφέρει όλα και γι' αυτό κάποιες φορές πρέπει να ανακαλύψεις ποιες είναι οι επόμενες προκλήσεις σου», ήταν τα λόγια του ομογενή ατζέντη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον πατέρα του, Τσαρλς

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον πατέρα του, Τσαρλς, λέγοντας πως ακόμη και την ημέρα που εκείνος πέθανε, πήγε στο προπονητήριο για να δουλέψει ατομικά, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν πριν υπογράψει την supermax επέκταση με τους Μπακς:

«Όλοι μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν να φύγω από το Μιλγουόκι. Το Καταλαβαίνω. Μακάρι ο Κέβιν Ντουράντ να ήταν στην ομάδα μου και όχι απέναντί μου, το ίδιο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ή ο Στεφ Κάρι. Οι χειμώνες εδώ είναι κρύοι, όμως έμεινα γιατί το εύκολο ήταν να αποχωρήσω. Είναι πολύ εύκολο να φεύγεις».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ