Αθλητισμος

Ο Τσιτσιπάς ψηφίζει Γιάννη Αντετοκούνμπο για επόμενο Τζέιμς Μποντ

Η ανάρτησή του στο Twitter που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τσιτσιπάς ψηφίζει Γιάννη Αντετοκούνμπο για επόμενο Τζέιμς Μποντ
Γιάννης Αντετοκούνμπο © EPA/JIM LO SCALZO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προτείνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ.

Πολύ κουβέντα γίνεται για τον επόμενο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ, μιας και ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει ανακοινώσει ότι «No Time To Die» ήταν η τελευταία του ταινία ως πράκτορας 007. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά όπως και οι υποψήφιοι. Παρόλα αυτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τη δικιά του πρόταση για το θέμα. 

Τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος όμως έχει τρόπους για να ξεχνιέται. Όπως, για παράδειγμα, η αναζήτηση του διαδόχου του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Ο Έλληνας τενίστας πρότεινε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ», έγραψε στο Twitter ο Τσιτσιπάς ενώ το ATP έκανε retweet την ανάρτησή του, καλώντας τους χρήστες του διαδικτύου να εκφράσουν τις σκέψεις τους.

Ενδεχομένως ο Τσιτσιπάς να εμπνεύστηκε από την πρόσφατη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο, εκεί όπου τιμήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Μπακς από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στo ΝΒΑ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ