Αθλητισμος

Πρώτη ήττα της Σάκκαρη στο WTA Finals

«Τελικός» με Σαμπαλένκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Μαρία Σάκκαρη έχασε από την Πάουλα Μπαντόσα
Η Μαρία Σάκκαρη © EPA

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε από την Πάουλα Μπαντόσα, με 2-0 στο WTA Finals το τουρνουά τένις.

Η Mαρία Σάκκαρη, που είναι στο Νο6 του κόσμου, ηττήθηκε με 7-6 (4), 6-4 από την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα (Νο10). Θα κυνηγήσει την πρόκριση στα ημιτελικά τη Δευτέρα απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα.

 

 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε πάρα πολλά λάθη στο ματς και παρότι επέστρεψε δύο φορές από μπρέικ, «λύγισε» στο τέλος από τη φορμαρισμένη Ισπανίδα, που προκρίθηκε ήδη ως πρώτη του ομίλου, στα ημιτελικά του τουρνουά.

 Το πρώτο σετ οδηγήθηκε τελικά στο τάι μπρέικ, όπου η Μπαντόσα προηγήθηκε από νωρίς με 4-0 και 5-2, για να «αντέξει» στην… αντεπίθεση της Μαρίας και να πάρει το πρώτο σετ με 7-4 στο τάι μπρέικ και 7-6 στα γκέιμ.

 

 

Η εικόνα ήταν ίδια και στο δεύτερο σετ, όπου η Μπαντόσα έκανε και πάλι πρώτη μπρέικ για να πάρει το προβάδισμα με 3-1 και 4-2. Η Σάκκαρη έκανε το 4-3 “σβήνοντας” 6 μπρέικ πόιντ της αντιπάλου της στο 7ο γκέιμ και αμέσως μετά ισοφάρισε με δικό της μπρέικ. Η Ισπανίδα “απάντησε” όμως στο επόμενο γκέιμ με δικό της, δεύτερο μπρέικ και είχε την ευκαιρία να σερβίρει για τη νίκη. Η Μαρία έσβησε δύο ματς πόιντ και είχε δικό της μπρέικ πόιντ για να στείλει και το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά δεν τα κατάφερε και η Μπαντόσα έκανε το 2-0 με 6-4.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε 49 αβίαστα λάθη και 25 winners και η Πάουλα Μπαντόσα είχε 22-23. Η Ισπανίδα είχε 10-1 άσους και 6-4 διπλά σφάλματα. Η Ελληνίδα έχει 2/5 μπρέικ πόιντ και έσβησε τα 9 από τα 12 της Ισπανίδας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ