Αθλητισμος

Παρί Σεν Ζερμέν: Σύλληψη για εντολή επίθεσης σε συμπαίκτριά της

Ήθελε να πάρει τη θέση της στο αρχικό σχήμα της ομάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αμινάτα Ντιαλό
Αμινάτα Ντιαλό © EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνελήφθη η Αμινάτα Ντιαλό για επίθεση κουκουλοφόρων σε συμπαίκτριά της.

Πρωτοφανές σκηνικό στη γυναικεία ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αθλήτρια της ομάδας συνελήφθη για την επίθεση που δέχθηκε η συμπαίκτριά της Κέιρα Χαμραουί.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμινατά Ντιαλό έχει συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία, καθώς θεωρείται ο εγκέφαλος πίσω από την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου η συμπαίκτριά της, την οποία άγνωστοι έβγαλαν βίαια από το αυτοκίνητο και την τραυμάτισαν στα πόδια.

Σύμφωνα με τη «L' Equipe», το κίνητρο της επίθεσης ήταν ανταγωνιστικό, καθώς η Αμινατά Ντιαλό ήθελε να πάρει τη θέση της συμπαίκτριάς στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Σημειώνεται ότι η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και γι’ αυτό απουσίασε από το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League των γυναικών.

Παράλληλα, κοντινό πρόσωπο της Χαμραουί εξηγεί πως συνέβη το πρωτοφανές γεγονός: «Επέστρεφε από μια εκδήλωση της ομάδας, μαζί με δύο συμπαίκτριες της. Ήταν κοντά στο σπίτι της με τη Ντιαλό να οδηγεί, όταν εμφανίστηκαν δύο μασκοφόροι, ο ένας την άρπαξε έξω από το αμάξι. Της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν πάρα πολλές φορές με ένα μεταλικό αντικείμενο στα πόδια για αρκετά λεπτά πριν αποχωρήσουν».

Σύλληψη Αμινατά Ντιαλό: Η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν

«Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει πως η Αμινατά Ντιαλό συνελήφθη σήμερα το πρωί από την αστυνομία των Βερσαλλίων στο πλασίο της διεξαγωγής έρευνας για επίθεση σε συμπαίκτρια της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βία.

Από το απόγευμα της Πέμπτης ο σύλλογος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την υγεία, την ευημερίνα και την ασφάλεια ολοκλήρης της γυναικείας ομάδας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεργάζεται με την αστυνομία των Βερσαλλίων για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το κλαμπ παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της διαδικασίας και εν συνεχεία θα μελετήσει τι ενέργειες θα πάρει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ