Αθλητισμος

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκη μέσα στο «Καμπ Νου» η «βασίλισσα»

Και κορυφή στη βαθμολογία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: 1-2
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: 1-2 © EPA/Alberto Estevez

«Clαsico»: Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 2-1 την Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «Clαsico» και μάλιστα μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Με τa γκολ του Νταβίντ Αλάμπα στο 32ο λεπτό και του Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2-1, μέσα στο «Καμπ Νου», για την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Η Μπαρτσελόνα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Αγουέρο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων χωρίς να μπορέσει να επιστρέψει στο ματς.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν παρουσιάστηκε ξανά με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα και η σημερινή ήττα ίσως αποτελέσει το τελευταίο ματς του Ολλανδού στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Η η «βασίλισσα» όχι απλά πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού ποδοσφαίρου, αλλά με αυτούς τους τρεις βαθμούς, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Μινγκέθα (46' Φιλίπε Κοουτίνιο), Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Τζόρντι Άλμπα - Γκάβι (84’ Λ. Ντε Γιονγκ), Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιονγκ (77’ Σέρτζι Ρομπέρτο) - Ντεστ, Φατί (73’ Αγουέρο), Ντεπάι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά - Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί - Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος - Ροντρίγκο (71’ Βαλβέρδε - 90’+1’ λ. τρ. Καρβαχάλ), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (87' Ασένσιο).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ