Αθλητισμος

Βραζιλία - Αργεντινή: Οριστική διακοπή στο παιχνίδι (video)

Έφοδος της αστυνομίας στο γήπεδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διακοπή στο Βραζιλία - Αργεντινή
Διακοπή στο Βραζιλία - Αργεντινή © Twitter/@RobHarris

Διεκόπη το Βραζιλία - Αργεντινή μετά από έφοδο αστυνομίας στο γήπεδο για να συλλάβει 4 Αργεντινούς που παραβίασαν τα υγειονομικά μέτρα.

Στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης διεκόπη η αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσουν το ματς. 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής με ανάρτησή της στα social media κατέστησε σαφές ότι η αναμέτρηση με τη Βραζιλία διεκόπη οριστικά.

Οι αστυνομικές και υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας μπήκαν για να βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου τους τέσσερις παίκτες της εθνικής Αργεντινής που ταξίδεψαν από την Αγγλία, καθώς αγωνίζονται στην Premier League. Δηλαδή, τους Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Χιοβάνι λο Τσέλσο (Τότεναμ), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ) και Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα).

Η είσοδος της αστυνομίας έγινε γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μέσα στις χώρες (μαζί με Νότια Αφρική, Βόρεια Ιρλανδία και Ινδία) που έχουν αυστηρούς περιοριστικούς προορισμούς στις αφίξεις λόγω κορωνοϊού.

Οπως προκύπτει από την Ole, ο Μέσι έκανε σαφές ότι η Αργεντινή δεν πρόκειται να παίξει τα υπόλοιπα 85 λεπτά υπό αυτές τις συνθήκες. «Φεύγουμε» ήταν αυτό που διάβασαν στα χείλη του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ