Αθλητισμος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Πορτογάλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο © EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τον Λιονέλ Μέσι που μετακόμισε στο Παρίσι, έτοιμος να αλλάξει στέγη είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που σύμφωνα με έγκυρα ειδησιογραφικά πρακτορεία, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να είπε το «ναι» στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για συμβόλαιο ως το 2023 με απολαβές 15 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αν και ακόμη χρειάζεται να διευθετηθούν επιμέρους λεπτομέρειες.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει γνωστή η πρόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από το Τορίνο. Κάπως έτσι, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία, αυτή τη φορά για την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, στην οποία μάλιστα είναι προπονητής ο επί χρόνια αντίπαλός του, Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Το βασικό «εμπόδιο» στην υπόθεση παραμένει η Γιουβέντους και οι οικονομικές της απαιτήσεις. Μετά και τη συνάντηση του Ζόρζε Μέντες με τη διοίκηση της Γηραιάς Κυρίας, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον CR7 και αξιώνει τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ, οι «Πολίτες» θα πρέπει να καταβάλουν αυτό το ποσό αν θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν από τη διορία της 31ης Αυγούστου.

Πάντως, όπως αναφέρει ο έγκυρος Πορτογάλος δημοσιογράφος, Γκονζάλο Λόπες στο twitter, o CR7 συμφώνησε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον οι «Πολίτες» συζητούν με τη διοίκηση της Γιουβέντους τους τελικούς όρους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγγλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ