Αθλητισμος

Super League: Οριστική αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος

Ποια τα σημερινά δεδομένα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League
Super League © ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI

Η έναρξη της Super League, που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο (21 -22/8) αναβλήθηκε επίσημα.

Οριστική αναβολή πήρε η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Το πρωτάθλημα αναμενόταν να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (21 -22/8) αλλά αναβλήθηκε αφού από τη Γενική Συνέλευση έλειπαν οι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ.

Πρόκειται για τις πέντε μοναδικές ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη και δεν είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Η έλλειψη απαρτίας οδήγησε την κατάσταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, όπου και θα πέσει στο τραπέζι η πιθανότητα διεξαγωγής της πρεμιέρας υπό αίρεση.

Την Πέμπτη (19/8) έχει οριστεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση αλλά το μέλλον είναι ζοφερό. Ακόμα, όμως, και αν η προκήρυξη εγκριθεί έστω και με απλή πλειοψηφία, δεν γίνεται να ακουστεί το πρώτο σφύριγμα της σεζόν το Σάββατο (21/8), αφού ο ΚΑΠ προβλέπει ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα τουλάχιστον 96 ώρες νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.

Επόμενη ημερομηνία που μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου. Αν ούτε τότε βρεθεί λύση, τότε η έναρξη μετατίθεται για τα μέσα Σεπτεμβρίου αφού θα μεσολαβήσει η διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ