Αθλητισμος

Euro 2020: Στο μηδέν «κόλλησαν» Ισπανία και Σουηδία

Νωρίτερα η Σλοβακία έκανε την έκπληξη του ομίλου επικρατώντας με 2-1 της Πολωνίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euro 2020: Στο 0-0 έμειναν Ισπανία και Σουηδία
Euro 2020: Στο 0-0 έμειναν Ισπανία και Σουηδία © EPA

Σουηδία και Ισπανία μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μένοντας στο 0-0 - Μεγάλη νίκη της Σλοβακίας επί της Πολωνίας με 2-1.

Στο 0-0 έμειναν Ισπανία και Σουηδία για την 1η αγωνιστική του Ε' ομίλου του Euro 2020 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι «Φούριας Ρόχας» είχαν τον πρώτο λόγο, δημιουργώντας συνεχώς σημαντικές ευκαιρίες χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 16' ο Όλμο και στη συνέχεια ο Κόκε (23' - 29') έγιναν εξαιρετικά απειλητικοί αλλά δεν βρήκαν δίχτυα για την ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου.

Στο 38ο λεπτό ήρθε η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα με το πλασέ του Μοράτα να περνά ελάχιστα άουτ ενώ στο 45' ο Όλσεν έδειξε τα αντανακλαστικά του σε τελείωμα του Όλμο.

Στο 61' ήταν η σειρά του Μάρκους Μπεργκ, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, να απωλέσει μία σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Όλσεν είπε ξανά «όχι» σε Μορένο και Σαράμπια διατηρώντας το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Christiane Amanpour meets Ratko Mladic - the 'Butcher of Bosnia'

Πολωνία-Σλοβακία 1-2

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που έγινε νωρίτερα, η Σλοβακία επικράτησε της Πολωνίας με 2-1 παίρνοντας «κεφάλι» στον όμιλο.

Το σκορ άνοιξε στο 18' όταν μετά από αναταραχή στην άμυνα των Πολωνών, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικές και να βρουν τον δρόμο για το γκολ, με την Πολωνία να είναι τελικά εκείνη που το πετυχαίνει στο 46' με τον Λίνετι.

Οι ισορροπίες, ωστόσο του παιχνιδιού θα διαταράσσονταν όταν στο 62' ο Κρικόβιακ θα αντίκριζε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύθηκε η Σλοβακία και στο 69' με γκολ του Σκρίνιαρ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

The Iraq Invasion Archive-CNN-Arab reaction to invasion

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ