Αθλητισμος

Πέγκυ Σταυριανού, μία από τις «πιο σκληρές αθλήτριες» της Nike

Η προπόνησή της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τράβηξε τα βλέμματα της Nike, που τη συμπεριέλαβε στη νέα της διαφήμιση για τη μητρότητα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέγκυ Σταυριανού Nike

Η Πέγκυ Σταυριανού συμμετέχει στο νέο σποτ της Nike για τη μητρότητα με θέμα «Οι πιο σκληρές αθλήτριες»

«Η μητρότητα φαίνεται διαφορετική για όλους. Αλλά ανεξάρτητα από το τι κάνετε ή πώς το κάνετε, εσείς είστε η πιο σκληρή αθλήτρια» προωθεί σαν μότο η νέα καμπάνια της Nike για τη μητρότητα. Το νέο διαφημιστικό σποτ της Nike με θέμα «Οι πιο σκληρές αθλήτριες» έχει ήδη πάνω απο 5 εκατομμύρια προβολές και αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Eνημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την COVID-19

Η Πέγκυ Σταυριανού είναι ίσως η πιο σκληρή έγκυος αθλήτρια στον χώρο των μαχητικών σπορ καθώς κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της Nike κάνοντας προπόνηση Kick Boxing στο Fight Club Galatsi του Ιωάννη Θεοφάνους, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί τους. Η Πέγκυ Σταυριανού συνέχισε να αθλείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και συνέχισε τις προπονήσεις μέχρι την ημέρα του τοκέτου αποδεικνύοντας ότι τα μαχητικά σπορ μπορούν να είναι πολύ ασφαλή για τις έγκυες εφόσον δε συντρέχουν άλλοι λόγοι υγείας.

Πέγκυ Σταυριανού Nike

Πέγκυ Σταυριανού Nike

To προσωπικό της βίντεο που ανέβασε στο youtube είναι διάρκειας ενός λεπτού χωρίς αντίπαλο και επαφή σε ασφαλές προπονητικό περιβάλλον. Αυτό το βίντεο τράβηξε τα βλέμματα της Nike η οποία συμπεριέλαβε στιγμιότυπο του στη νέα της διαφήμιση που μόλις κυκλοφόρησε!

9,5 month Kick Boxing Training Pregnant Woman


Βρείτε την Πέγκυ Σταυριανού στο facebook και το instagram

Φωτογραφίες © Yiamouris Antonis

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ