Αθλητισμος

Ο Τσιτσιπάς προσφέρει μέρος από τα έσοδά του για καλό σκοπό

Το φιλανθρωπικό project «High Impact Athletes» που έγινε μέλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA/YOAN VALAT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει τη φιλανθρωπική του δράση, συμμετέχοντας στο project «High Impact Athletes» - Δίνει ένα τμήμα από τα ετήσια έσοδά του.

Στο μεγάλο φιλανθρωπικό project «High Impact Athletes» συμμετέχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το συγκεκριμένο project προτρέπει τους αθλητές να δώσουν ένα μερίδιο από τα κέρδη τους σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Ο Marcus Daniell, αθλητής του τένις από τη Νέα Ζηλανδία, ήταν αυτός που το ξεκίνησε, σε συνεργασία με τον αθλητή του τριάθλου Kevin Bishop και τον παίκτη του χόκεϊ Hugo Inglis.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο tennisnews.gr, οι τρεις αυτοί αθλητές ξεκίνησαν το High «Impact Athletes», μια φιλανθρωπική ομάδα που συγκεντρώνει χρήματα για την καταπολέμηση της φτώχειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Όσοι γίνονται μέλη σε αυτήν την ομάδα πρέπει να προσφέρουν τουλάχιστον το 2% του ετήσιου εισοδήματός τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Μέχρι στιγμής, ο μέσος όρος φθάνει το 3,7%.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους πρώτους αθλητές που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

«Ως επαγγελματίας αθλητής, διαθέτω μια πλατφόρμα. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα αυτή και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον κόσμο. To "High Impact Athletes" κάνει αρκετά εύκολο να έχεις μεγάλο θετικό αντίκτυπο μέσα από τις δωρεές σου» αναφέρει ο Στέφανος στην επίσημη ιστοσελίδα του HIA.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ