Αθλητισμος

The Shop: Ο Μπαράκ Ομπάμα καλεσμένος του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Οι δύο τους είναι καλοί φίλοι και συζητούν λίγες μέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαράκ Ομπάμα, Τζέιμς Λεμπρόν

The Shop: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συζητά με τον Μπαράκ Ομπάμα σε ένα παλιό κουρείο, λίγες μέρες πριν από τις Αμερικανικές Εκλογές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον πρωταθλητή του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, όταν οι Λος Άντζελες Λέικερς κατέκτησαν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, ο Ομπάμα είχε δηλώσει: «Υπερήφανος για τον φίλο μου, τον Λεμπρόν Τζέιμς, για τον τέταρτο τίτλο, την τέταρτη βράβευση ως MVP των τελικών αλλά για το γεγονός πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μετά από 17 σεζόν και τις ξεπερνάει ως ένας εξαιρετικός ηγέτης που είναι στο παρκέ αλλά και στον δημόσιο βίο όπου μάχεται για το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την Δημοκρατία μας».


Ο Ομπάμα μπορεί κατά τη διάρκεια της προεδρίας του να είχε υποδεχτεί στο οβάλ γραφείο 2 φορές τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όταν είχε πάρει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Μαϊάμι Χιτ, όμως φέτος οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Συγκεκριμένα ο «Βασιλιάς» αναμένεται να υποδεχθεί στις 30 Οκτωβρίου μέσω της συχνότητας του HBO, τον Ομπάμα και να συζητήσουν εφ'όλης της ύλης.

The Shop: Uninterrupted | President Obama Special Episode Teaser | HBO

Οι δυο τους πέρα από την μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ, έχουν πολλές φορές εναντιωθεί στην πολιτική Τραμπ και αποτελούν φυσικά δύο από τα μεγαλύτερα όπλα στην φαρέτρα του Μπάιντεν για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ του υποψηφίου των Δημοκρατικών, ενώ και ο Μπαράκ Ομπάμα έχει πάρει «προσωπικά» το θέμα των φετινών εκλογών. Αυτό φυσικά αναμένεται να είναι και το κύριο μέρος της συζήτησης των δύο ανδρών στο «The Shop», σε ένα χώρο που θα μοιάζει με ένα παλιό κουρείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ