Αθλητισμος

Άρχισε ξανά το ΝΒΑ

Πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα, μεγάλα ντέρμπι στη δεύτερη πρεμιέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΒΑ
Υπό συζήτηση το μέλλον του NBA © EPA/WU HONG

Με πολλές αλλαγές και σίγουρα μακριά από τη συνηθισμένη του αίγλη, το πρωτάθλημα του NBA επέστρεψε και αναμένονται σκληρές μάχες στα παρκέ.

Με ηχογραφημένες ιαχές, με ηχητικά εφέ και με 30-40 άτομα σε κάθε γήπεδο, ξεκίνησε τα ξημερώματα η τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ, στο Disney World του Ορλάντο.

Αν και οι Αμερικανοί δεν φημίζονται για την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα γήπεδά τους, εντούτοις έλειψε το χρώμα από τους αγώνες, που σαν αίσθηση θύμιζαν… προπόνηση.

Βέβαια στα πρώτα δύο ματς είχαμε ισάριθμα ντέρμπι με σπουδαίο φινάλε. Πρώτα οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Πέλικανς με 106-104 και αμέσως μετά, στη μάχη του Λος Άντζελες, οι Λέικερς νίκησαν τους Κλίπερς με 103-101, καπαρώνοντας ουσιαστικά την πρωτιά στη Δύση.

LA Clippers vs. Los Angeles Lakers [FULL HIGHLIGHTS] | 2019-20 NBA Highlights

Πριν από την έναρξη των παιχνιδιών και κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, άπαντες γονάτισαν φορώντας μαύρες μπλούζες που έγραφαν Black Lives Matter, περνώντας το δικό τους μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας εις βάρος των μαύρων ανθρώπων.

Σήμερα στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα έρχεται η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς κοντράρονται με τους Σέλτικς, με τα «ελάφια» να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν την πρώτη θέση σε όλο το ΝΒΑ. Ένα πλεονέκτημα, πάντως, που δεν θα έχει αντίκρισμα, αφού οι αναμετρήσεις διεξάγονται σε ουδέτερο έδαφος.

Στο παρακάτω χορταστικό βίντεο, απολαμβάνουμε ξανά όλα τα φετινά highlights του Greek Freak.

Best Of Giannis Antetokounmpo | 2019-20 NBA Season

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ