Αθλητισμος

Μπάχαλο πάλι το πρωτάθλημα

Αμφίβολο αν η Ελλάδα θα προλάβει να δηλώσει ομάδες για τις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ © EUROKINISSI / MOTION TEAM

Η απόφαση του CAS να επιστρέψει τους 7 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ, φέρνει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα

Το CAS έδωσε πίσω τους 7 χαμένους βαθμούς στον ΠΑΟΚ, έκανε άνω κάτω το πρωτάθλημα και είναι αμφίβολο αν η Ελλάδα θα προλάβει να δηλώσει ομάδες για τις επόμενες ευρωπαϊκές  διοργανώσεις 

Η απόφαση του CAS να επιστρέψει τους 7 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ, για την υπόθεση της πολυ-ιδιοκτησίας με την Ξάνθη, φέρνει και πάλι τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα και ανακατεύει την τράπουλα προσθέτοντας νέο μεγάλο ενδιαφέρον στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.

Εκεί που η ΑΕΚ βρισκόταν 4 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και χτυπούσε με αξιώσεις την  2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League, τώρα βρίσκεται στην 3η θέση με 3 πόντους πίσω από τον αντίπαλό της. 
Το από δω και πέρα πρόγραμμα είναι γεμάτο ντέρμπι που τα αποτελέσματά τους μπορούν να ανατρέψουν και πάλι την κατάσταση.

Ετσι θα παίξουν:

Κυριακή, 12 Ιουλίου: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. 

Τετάρτη, 15 Ιουλίου: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ .

Κυριακή, 19 Ιουλίου: Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Άρης.

Και πάλι, όμως, τίποτα δεν θα έχει τελειώσει. Η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας θα εξεταστεί για μια ακόμη φορά από τους αθλητικούς δικαστές της ΕΠΟ, οι οποίοι θα πρέπει είτε να αθωώσουν τον ΠΑΟΚ ,είτε να τον καταδικάσουν ξανά με αφαίρεση βαθμών.

Ο,τι κι αν γίνει όποιoς θίγεται θα προσφύγει πάλι στο CAS με την διαδικασία να επαναλαμβάνεται μέχρι να τελεσιδικήσει. Και είναι ένα θέμα αν θα προλάβει η Ελλάδα με τόσο μεγάλη δικαστική εκκρεμότητα να επικυρώσει έγκαιρα την βαθμολογία του πρωταθλήματος και να δηλώσει στην UEFA της ομάδες που θα πρέπει να παίξουν στου χρόνου στην Ευρώπη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ