Αθλητισμος

Η συγκινητική ανάρτηση του Αντετοκούνμπο για την εξέλιξή του (video)

«Να πιστεύετε πάντα στα όνειρα σας»

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © ICON SPORT/EUROKINISSI

Να πιστεύουν στα όνειρά τους και να παλεύουν για αυτά κάλεσε τους φίλους του στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το δικό του μήνυμα για τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της εξέλιξης έστειλε ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Στην εν λόγω ανάρτηση περιλαμβάνεται ένα βίντεο που αποτυπώνει τη διαφορά του όταν ξεκίνησε το μπάσκετ με το σήμερα, μετά από επτά χρόνια στο NBA.

«Ξεκίνησα σαν ένα κοκαλιάρικο παιδί και 7 χρόνια αργότερα δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Πάντα να πιστεύετε στα όνειρά σας ακόμα κι αν οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι τρελό!», αναφέρει στη λεζάντα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το βίντεο ξεκινάει με τον ίδιο όταν ακόμα έπαιζε στον Φιλαθλητικό να δηλώνει στην κάμερα πως «το όνομά μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πως θα είναι σε πέντε χρόνια από τώρα; Πολύ πιο δυνατός και η κατάσταση να είναι καλύτερη απ΄ότι τώρα. θέλω να γίνω παίκτης του ΝΒΑ. Μου αρέσει ο Μάτζικ Τόνσον και ο Κέβιν Ντουράντ. Θέλω να δουλέψω και να γίννω παίκτης του ΝΒΑ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Started off a skinny kid and 7 years later I haven’t stopped working. Always believe in your dreams even if others think it’s crazy!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ