Αθλητισμος

Δωρεά 1 εκατομμύριο ευρώ από τους Αγγελόπουλους στο ΕΣΥ

«Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δωρεά 1 εκατομμύριο ευρώ από τους Αγγελόπουλους για τον εξοπλισμό ΜΕΘ
© ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI

Σημαντική δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στο ΕΣΥ από τους Προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι Πρόεδροι του μπασκετικού τμήματος του Ολυμπιακού, αδελφοί Αγγελόπουλοι, προχώρησαν σε μια αξιοσημείωτη δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ύψους ενός εκατομμύριου ευρώ. Με την κίνησή τους θέλησαν να ενισχύσουν τις δαπάνες εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, ενώ κάλεσαν και άλλους εφοπλιστές να συνεισφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια βρίσκονται στο πλευρό του κόσμου. Στις πυρκαγιές της Ηλείας, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχαν συνεισφέρει με δωρεά 13 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σήμερα θέλουν να δώσουν το δικό τους στίγμα στη μάχη της χώρας κατά του κορωνοϊού. Διαβάστε παρακάτω την γραπτή δήλωσή τους, στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.
Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ