Αθλητισμος

Ολυμπιακός - ΠΑΟ: «Φωτιά» στο ντέρμπι του μπάσκετ

Ζητήθηκε απαγόρευση εισόδου στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος πάει ΣΕΦ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυναμιτίζει η παρουσία Γιαννακόπουλου το ντέρμπι της Ευρωλίγκας
Δυναμιτίζει η παρουσία Γιαννακόπουλου το ντέρμπι της Ευρωλίγκας © ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI

Απαγόρευση εισόδου στο ΣΕΦ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου ζήτησε ο Ολυμπιακός λίγο πριν από το ντέρμπι της Ευρωλίγκας. Πώς αντέδρασε Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ήρεμα πριν από το αποψινό ντέρμπι (21.00) Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα, ξαφνικά άναψαν τα αίματα.

Με επίσημο αίτημά του, ο Ολυμπιακός ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την αιτιολογία ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και τον αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη πριν από 20 μέρες.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ενημέρωσε μέσω Instagram ότι θα πάει στο γήπεδο και μένει να δούμε τι θα συμβεί πια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τις γνωστές του απουσίες των τραυματιών Μιλουτίνοφ, Σπανούλη και Χαραλαμπόπουλο. Διαθέσιμοι όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Ισραήλ, θα είναι τα δύο νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, οι Μπάικς και Μακίσικ. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός, κατεβαίνει στο ΣΕΦ χωρίς τον Νίκο Παππά. Ο Έλληνας παίκτης δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες λόγω πειθαρχικού παραπτωμάτος και με απόφαση Πιτίνο, έμεινε εκτός από τα ματς με Ολυμπιακό και Τσκα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ