Αθλητισμος

Προκάλεσαν ξανά οι Τούρκοι διεθνείς

Χαιρέτησαν όλοι μαζί στρατιωτικά μετά το γκολ στη Γαλλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
turkey1.jpg
Γαλλία - Τουρκία © EPA/IAN LANGSDON

Τούρκοι αθλητές χαιρέτησαν στρατιωτικά μετά το γκολ του Καάν Αϊχάν στο ματς με τη Γαλλία.

Τον δικό τους… χαβά συνεχίζουν οι Τούρκοι αθλητές παρά την παγκόσμια κατακραυγή. Μόλις ο Καάν Αϊχάν σκόραρε μέσα στο Παρίσι κατά της Γαλλίας στο χθεσινοβραδινό 1-1, όλη η ομάδα παρατάχθηκε ξανά για τον περιβόητο στρατιωτικό χαιρετισμό, όπως έκαναν και την περασμένη Παρασκευή κόντρα στην Αλβανία.

Πάντως, η πλειονότητα του κόσμου που βρέθηκε στο «Σταντ Ντε Φρανς» δεν αποδοκίμασε – ή αν το έκανε δεν ακούστηκε. Κι αυτό γιατί πάνω από 10.000 Τούρκοι βρέθηκαν στο Σεντ Ντενί και έκαναν αισθητή την παρουσία τους τόσο με τις φωνές τους όσο και με τους δικούς τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς.

Ανεξάρτητα με τα παραπάνω, ο Σενόλ Γκιουνές έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα, που μαζί με τη Γαλλία (έχουν από 19 βαθμούς έκαστη) αναμένεται να πάρουν την πρόκριση για το EURO 2020.

Πάντως, η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να πάρει μέτρα, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο των χαιρετισμών-πανηγυρισμών να κάνουν ξανά τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα με το πολιτικό παιχνίδι που γίνεται μοιάζει σχεδόν σίγουρη η τιμωρία της ομάδας. Απλά μένει να δούμε πόσο βαριά θα είναι αυτή…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ