Αθλητισμος

Πετυχημένο φινάλε στα φιλικά της Εθνικής μπάσκετ

Έκανε το 3/3 στην Κίνα και τώρα περιμένει την πρεμιέρα της Κυριακής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ethniki.jpg
Εθνική μπάσκετ © INTIMEsports / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τρεις φιλικές νίκες σε ισάριθμα ματς με αντιπάλους που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ, έκανε η εθνική Ελλάδος στην Κίνα.

Τρεις φιλικές νίκες σε ισάριθμα ματς με αντιπάλους που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ, έκανε η εθνική Ελλάδος στην Κίνα. Το Σάββατο επικράτησε με 92-65 της Ιορδανίας, τη Δευτέρα με 87-75 της Δομινικανής Δημοκρατίας και σήμερα το απόγευμα με 74-51 της Βενεζουέλας. Μάλιστα, σήμερα δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπουρούσης με 12.

Την Τετάρτη καταφτάνει στην Κίνα και ο Κώστας Σλούκας, οπότε μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της 12άδας και βέβαια για τον πρώτο αγώνα με το Μαυροβούνιο την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Τις επόμενες μέρες ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πρέπει να κόψει έναν παίκτη από την αποστολή. Το πιθανότερο είναι πως ο διεθνής που θα γυρίσει στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Κόνιαρης, αφού ο -αρχικά κομμένος- Βαγγέλης Μάντζαρης, δεν επέστρεψε για να έχει ρόλο κομπάρσου, ενώ ήταν και πολύ καλός στα τρία φιλικά.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ