Αθλητισμος

Πρεμιέρα με «τεσσάρα» για τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ

Κέρδισε εύκολα 4-1 την ψυχωμένη Νόριτς στο Άνφιλντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21481650.jpg
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΟΡΙΤΣ 4-1 / ΦΩΤΟ: EPA/PETER POWEL

Ιδανική αρχή για τη Λίβερπουλ στην Premier League, καθώς οι "κόκκινοι" επικράτησαν της Νόριτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ οι Ντιβόκ Οριγκί και Μοχάμεντ Σαλάχ. Ωστόσο, η εντυπωσιακή εμφάνιση της Λίβερπουλ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Άλισον Μπέκερ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό χάρη στο αυτογκόλ του Γκραντ Χάνλεϊ, ο οποίος έδιωξε λανθασμένα την μπάλα, ύστερα από όμορφη προσπάθεια και γύρισμα του Ντιβόκ Οριγκί. Στο 19' ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, μετά από όμορφη συνεργασία με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Οι "κόκκινοι" δεν χαμήλωσαν τις μηχανές και στο 28ο λεπτό ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 3-0. Το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Ντιβόκ Ορίγκι, με υπέροχη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αλεξάντερ Άρνολντ.

Η Νόρτις ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι στο 62' με τον Mόριτς Λάιτνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τεέμου Πούκι εξαργύρωσε την εξαιρετική εικόνα που είχε σε όλο το ματς με γκολ ύστερα από όμορφο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ