Αθλητισμος

Ποιος θα βάλει γκολ στη Γιουβέντους;

Η προσθήκη του Ματάις Ντε Λιχτ, ισχυροποιεί κι άλλο την άμυνα των Ιταλών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ματάις Ντε Λιχτ
Ματάις Ντε Λιχτ © EPA/HUGO DELGADO

Έναν αμυντικό για 15 χρόνια πρόσθεσε στη μηχανή της η Γιουβέντους σήμερα. Η πολυσυζητημένη μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ ολοκληρώθηκε.

Έναν αμυντικό για 15 χρόνια πρόσθεσε στη μηχανή της η Γιουβέντους σήμερα. Η πολυσυζητημένη μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ ολοκληρώθηκε, αφού ο 20χρονος Ολλανδός αποφάσισε να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι φήμες τον ήθελαν να κλείνει αρχικά στην Μπαρτσελόνα, στη συνέχεια μπήκε σφήνα η Παρί, όμως ο πρώην στόπερ του Άγιαξ διάλεξε τη Γιούβε, εκεί που του υποσχέθηκαν ότι θα είναι βασικός.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα γίνει αυτό, καθώς στην ίδια θέση με αυτόν αγωνίζονται οι Κιελίνι-Μπονούτσι. Βέβαια αμφότεροι μεγαλώνουν, υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να φύγει και ο δεύτερος, όμως είναι πια ξεκάθαρο πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας επί οκτώ συναπτά έτη, δημιουργεί μια απροσπέλαστη άμυνα, με τον Σέζνι κάτω από τα δοκάρια και τον Μπουφόν αναπληρωματικό.

Ο Ντε Λιχτ θεωρείται δικαίως ο επόμενος κορυφαίος αμυντικός του κόσμου, αφού πριν καν κλείσει τα 20 χρόνια του, έγινε βασικός στον Άγιαξ και αρχηγός του, ενώ έχει ήδη συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας. Η μεταγραφή του κόστισε 75 εκατομμύρια ευρώ.

This Is Why Juventus Paid €75 Millions For De Ligt

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ