Αθλητισμος

Η «φονική» τετράδα που ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα

Θέμα χρόνου και τύχης, αλλά και πολλών χρημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
barca
Σουάρες, Μέσι και Νεϊμάρ από το μακρινό 2017 © EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Οι Νεϊμάρ και Γκριεζμάν ετοιμάζονται για το «Καμπ Νου» για να κάνουν παρέα σε Μέσι και Σουάρες στην Μπαρτσελόνα.

Είναι θέμα λίγου χρόνου, λίγης τύχης και πολλών χρημάτων για να δούμε μπροστά μας την πιο ισχυρή επιθετική γραμμή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Από το 2014 ως το 2017 η Μπαρτσελόνα μας παρουσίασε το MSN, δηλαδή τον Λιονέλ Μέσι, τον Λουίς Σουάρες και τον Νεϊμάρ στην επιθετική της τριάδα.

Αυτή η παρέα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ του 2015, αλλά απέτυχε τις δύο επόμενες χρονιές, που το τρόπαιο πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα από μια σειρά γεγονότων, ο Νεϊμάρ πήρε την απόφαση να φύγει –με άκομψο τρόπο είναι η αλήθεια- από τη Βαρκελώνη για το Παρίσι, αλλά φαίνεται ότι η επιστροφή του έχει ήδη δρομολογηθεί.

Έπειτα από ένα αποτυχημένο πέρασμα (για τα δεδομένα των 222.000.000 ευρώ που κόστισε) από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Μπάρτσα.

Το δήλωσε ξεκάθαρα, ο πατέρας του συναντήθηκε με ανθρώπους των Καταλανών και χθες Δευτέρα, αρνήθηκε να παραβρεθεί στην πρώτη φετινή προπόνηση των Γάλλων. Αυτοί αντέδρασαν αμέσως και προανήγγειλαν την τιμωρία του, βάσει εσωτερικού κανονισμού, αλλά παράλληλα διαμήνυσαν ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει. «Θα πουληθεί στην κατάλληλη τιμή. Δεν ξέρω, όμως, αν υπάρχει που θα δώσει αυτά τα λεφτά» τόνισε ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο. Η Παρί ζητά από κάθε ενδιαφερόμενο το ιλιγγιώδες ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ ή έστω λιγότερα με αντάλλαγμα κάποιον καλό παίκτη. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τόσα χρήματα να διαθέσει, οπότε αυτή η ιστορία θα κρατήσει καιρό.

Έτσι λοιπόν, είναι πιθανό η Μπαρτσελόνα να επανασυνδέσει το MSN μετά από δύο χρόνια. Όμως, ετοιμάζεται να το… αυγατίσει με την προσθήκη ενός ακόμη σούπερ σταρ. Από πέρυσι είναι γνωστό το φλερτ της ομάδας με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος θέλει να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η ρήτρα του είναι στα 120 εκατομμύρια ευρώ και οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται τις λεπτομέρειες, με αρκετά έντονο και πολεμικό τρόπο είναι η αλήθεια.

Ούτε ο Γκριεζμάν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της Ατλέτικο για τη νέα σεζόν και περιμένει από τους «μπλαουγκράνα» να βρουν και να δώσουν τα 120 εκατομμύρια cash, για να τελειώνει αυτή η μεταγραφή.

Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ-Γκριεζμάν. Μοιάζει όνειρο για τους φίλους της Μπαρτσελόνα, εφιάλτης για όλους τους υπόλοιπους…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ