Αθλητισμος

Έπεσε για λίγο σε… κώμα ο Ντιέγκο Μαραντόνα;

Νέα περιπέτεια υγείας για τον θρύλο των γηπεδών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα
Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα / © EPA/TATYANA ZENKOVICH

Νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο θρύλος των γηπέδων Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα νοσηλεύτηκε σε κλινική του Μπουένος Άϊρες, προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ιταλική «Gazzetta Dello Sport», από το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας ο «Ντιεγκίτο» πάσχει από αϋπνίες, πρόβλημα που το τελευταίο διάστημα έχει διογκωθεί και, μάλιστα, κάποια στιγμή έπεσε σε… κώμα. Για το λόγο αυτό εισήχθη σε κλινική στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να θεραπεύσει την αϋπνία του.

Παρά την φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγηθεί όλο αυτό το διάστημα τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ο παλαίμαχος Αργεντινός διεθνής υποβλήθηκε σε μία νέα πειραματική θεραπεία που διήρκησε 4 ημέρες και ισάριθμες νύχτες. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η κατάστασή του βελτιώθηκε.

«Αυτό που θυμάμαι είναι τις κόρες μου να μου ζητούν χρήματα» εμπιστεύτηκε στον φίλο του και δικηγόρο, Ματίας Μόρλα. «Ήμουν έτοιμος να πεθάνω κι εκείνες ήθελαν να αγοράσουν σπίτι στο Μαϊάμι. Εδώ και καιρό δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν λέω ότι οι κόρες μου, με βλέπουν σαν τράπεζα, αλλά θέλουν να ελέγξουν τη ζωή μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ