Αθλητισμος

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς του Αντετοκούνμπο

Το Τορόντο νίκησε στο Μιλγουόκι και έγινε το φαβορί για πρόκριση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο.jpg
Γιάννης Αντετοκούνμπο / © EPA/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK

Mετά τον πέμπτο τελικό της Ανατολής, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ… για τους Μιλγουόκι Μπακς.

Αναμφίβολα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να περηφανεύεται για τη συμμετοχή του στην καλύτερα πεντάδα του ΝΒΑ, λογικά θα αναδειχθεί και MVP της κανονικής περιόδου, όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορέσει να χαρεί, αν δεν λάβει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος. Και μετά τον πέμπτο τελικό της Ανατολής, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ…

Αν και τραυματίας, ο Καουάι Λέοναρντ έκανε άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση και με 35 πόντους οδήγησε τους Ράπτορς σε νίκη μέσα στο Μιλγουόκι με σκορ 105-99. Το Τορόντο προηγείται με 3-2 και ξημερώματα Κυριακής φιλοξενεί τους Μπακς, με στόχο να περάσει στους τελικούς όπου περιμένουν ήδη οι Ουόριορς.

Ο Αντετοκούνμπο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άμυνα των Ράπτορς, που έπαιξαν «μπασκετικό ξύλο» και κατάφεραν να τον περιορίσουν.

Ο Greek Freak πέτυχε 24 πόντους με 50% ευστοχία, μόνο που σε ένα κρίσιμο ματς σαν κι αυτό όλοι περίμεναν απ’ αυτόν κάτι παραπάνω.

Προφανώς και τίποτα δεν τελείωσε, μόνο που ο Γιάννης και τα «ελάφια» έχουν πια μία και μοναδική ευκαιρία να ανατρέψουν την κατάσταση και μάλιστα σε εχθρικό έδαφος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ