Αθλητισμος

Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: «Μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις»

Σεβασμός και ωριμότητα από τον 20χρονο Έλληνα που «λύγισε» τον Ράφα εντός έδρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς
Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς / © INTIME SPORTS/PanoramiC

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε έναν ακόμα τελικό Open και κατάφερε για μια ακόμη φορά να τραβήξει όλα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του.

Ο 20χρονος τενίστας και νούμερο 7 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη δεν κατάφερε να νικήσει τον σαφώς ανώτερο και πιο έμπειρο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Open της Μαδρίτης, ωστόσο τα λόγια του μετά την αναμέτρηση είναι ενδεικτικά της απίστευτης ωριμότητάς του.

«Πρώτα απ' όλα να πω χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες» είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Να σε συγχαρώ, μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις, το άξιζες, είχες σπουδαία απόδοση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, τον κόσμο για την υποστήριξη και τους σπόνσορες».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος για να φτάσει στον τελικό είχε πρώτα νικήσει τον Ναδάλ, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Σέρβο τενίστα, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά για εκείνον προκειμένου να έχει αυτήν την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο.

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Νόβακ και εν συνεχεία να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με στηρίζει. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και φυσικά τους σπόνσορες μου που με πιστεύουν. Ένα μεγάλο χειροκρότημα στον κόσμο που ήρθε. Εκτιμάτε το τένις και είναι ωραίο να το βλέπεις αυτό και να παίζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ξέρετε να βλέπετε τένις. Δεν είναι τόσο εύκολο να το βρεις αυτό. Εύχομαι να είμαι εδώ και πάλι του χρόνου και φεύγω από εδώ με ευχάριστες αναμνήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος φεύγει από τη διοργάνωση, μη έχοντας κατακτήσει τον τίτλο, αλλά έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο ποσό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ