Αθλητισμος

Το πρώτο πάρτι των οπαδών του ΠΑΟΚ (video)

«Φωταγωγήθηκε» η Θεσσαλονίκη χθες βράδυ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ - Θεσσαλονίκη
ΠΑΟΚ - Θεσσαλονίκη / © youtube

Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, απόψε στις 9 περίπου το βράδυ, ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο για τρίτη φορά στην ιστορία του

Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, απόψε στις 9 περίπου το βράδυ, ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο για τρίτη φορά στην ιστορία του και για πρώτη μετά το 1985.

Μετά το τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό για την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αναμένεται να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι που προετοιμάζεται εδώ και μέρες. Όμως, τα προεόρτια ξεκίνησαν από χθες. Από τις 10 το βράδυ οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απλώθηκαν σε όλη την παραλία της πόλης και άναψαν ταυτόχρονα χιλιάδες πυρσούς. Ταυτόχρονα μια άλλη ομάδα ατόμων έκανε το ίδιο στην Άνω Πόλη, ενώ δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα, «φωτίζοντας» ουσιαστικά όλη την πόλη.

Το βίντεο μέσω drone είναι εντυπωσιακό…

Πανηγυρισμός πρωταθλήματος ΠΑΟΚ 2019 Pyro Show  Παραλία Θεσσαλονίκης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, που καταλύει πάντα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς, είχε οπτική επαφή με την παραλία και άπαντες έμειναν άφωνοι από το θέαμα…

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται απλά μια ισοπαλία κόντρα στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο. Στη sold out Τούμπα θα υπάρχει και το κύπελλο του πρωταθλητή, ώστε να γίνει η απονομή αν δεν χάσει ο ΠΑΟΚ.

Το βέβαιο είναι ότι η Θεσσαλονίκη δεν θα κοιμηθεί. Το ματς θα τελειώσει γύρω στις 9 το βράδυ και θα ακολουθήσουν διάφορα events που έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ.

Μετά τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις, η ομάδα θα επιβιβαστεί σε ανοιχτό πούλμαν και θα πάει στον Λευκό Πύργο, όπου θα περιμένει κόσμος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ