Αθλητισμος

MVP είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (video)

Νίκησαν οι Μπακς στη μάχη του Greek Freak με τον Χάρντεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Giannis Antetokounmpo vs James Harden MVP Duel Highlights Bucks vs Rockets 2019.03.26 - TOO GOOD!

Όπως όλα δείχνουν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ θα πάει είτε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είτε στον Τζέιμς Χάρντεν.

Φαβορί είναι ο Έλληνας κι αυτό δεν το λέμε για… πατριωτικούς λόγους.

Ο Greek Freak δείχνει πολύ πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον «μούσια», αφού μέσα στο γήπεδο κάνει δεκάδες πράγματα, οργανώνοντας, σκοράροντας, κατεβάζοντας ριμπάουντ, παίζοντας άμυνα σε ψηλούς και κοντούς.

Ο Χάρντεν μπορεί να είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (36,4 πόντους ανά αγώνα αντί 27,4 του πέμπτου στη λίστα Γιάννη), όμως υπάρχουν δύο «αλλά» στην υπόθεση.

Αφενός σουτάρει 25 φορές ανά παιχνίδι, με τις 13 εξ αυτών να αφορούν τρίποντα! Ο Γιάννης μετρά κατά μέσο όρο 17 προσπάθειες, με πολύ καλύτερα ποσοστό ευστοχίας. Επίσης, είναι και το ζήτημα με το βηματάκι προς τα πίσω που κάνει ο Χάρντεν όταν σουτάρει που –κακώς- δεν σφυρίζεται βήματα…

Στο μεταξύ τους ματς που έγινε τα ξημερώματα στο Μιλγουόκι, και οι δύο υποψήφιοι MVP ήταν αγχωμένοι. Ο Αντετοκούνμπο είχε 19 πόντους με 14 ριμπάουντ, ο Χάρντεν 23 με 9/26 σουτ… Οι Μπακς επικράτησαν με 108-94 και παραμένουν σταθερά πρώτοι σε όλο το ΝΒΑ. Άλλος ένας λόγος για να δούμε τον Γιάννη MVPφέτος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ