Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο Παππάς με είχε νικήσει 33-0 σε μονό»

«Αν δε μπορείς μόνος, πάρε τον ΛεΜπρόν και έλα», η απάντηση του παίκτη του Παναθηναϊκού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο/©INTIME/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

«Καλπάζουν» οι Μιλγουόκι Μπακς στο πρωτάθλημα του NBA, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις, οδηγώντας την ομάδα του από νίκη σε νίκη.
 
Ο «Greek Freak» δούλεψε σκληρά για να φθάσει σε αυτό το επίπεδο και να είναι πρωταγωνιστής στο πρόσφατο All Star Game. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του με τη «σπυριάρα», πήρε πολλά μαθήματα που τον έκαναν να κρατά χαμηλούς τόνους και να προσπαθεί καθημερινά να γίνεται όλο και καλύτερος.

Μιλώντας στο Fox Sports, γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε ένα μόνο στα Σεπόλια που τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Αντίπαλός του, ο Νίκος Παππάς, ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος» υποστήριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστοποιώντας ότι είχε χάσει εκείνο το παιχνίδι με... 33-0.

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδό μου, μου είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος» ανέφερε ο «Giannis».

Και πρόσθεσε: «Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδό μου θα κυριαρχήσω. Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα, φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια. Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…».

Giannis Antetokounmpo: The one guy who owned him on the court

«Φέρε τον Λεμπρόν»

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν άφησε ασχολίαστο το video με τις δηλώσεις Αντετοκούνμπο που «σάρωσε» στα social media, λέγοντας ότι την επόμενη φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι μπορεί αν θέλει να φέρει και τον... ΛεΜπρόν να τον βοηθήσει.

Το post του Νίκου Παππά:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ