- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το 2020 ο Τσιτσιπάς θα παίξει στην Ελλάδα!
Μπήκαν σήμερα οι βάσεις για διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά τένις
Η συζήτηση για να γίνει στην Ελλάδα ένα τουρνουά τένις διεθνούς εμβέλειας, υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 2019 για να εξεταστεί σοβαρά και λόγος δεν είναι άλλος από τη ραγδαία άνοδο του Στέφανου Τσιτσιπά και τους χορηγούς που μπορεί να προσελκύσει η παρουσία του.
Η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας τένις, Σπύρο Ζαννιά έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός τουρνουά ΑΤΡ 250 στη χώρα μας, από το επόμενο κιόλας έτος!
Οι περισσότεροι φορείς που εμπλέκονται έχουν δώσει το «ΟΚ» και όλα δείχνουν πως του χρόνου θα δούμε από κοντά μερικούς από τους μεγαλύτερους τενίστες του κόσμου στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρώτη επιλογή για τη διεξαγωγή του τουρνουά είναι το Καλλιμάρμαρο, σε συνδυασμό με τις γειτονικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης.
Δεύτερη και πιο ρεαλιστική λύση είναι τα γήπεδα στο ΟΑΚΑ, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η επιλογή του Ηρακλείου Κρήτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Περισσότεροι από 30.000 δρομείς πήραν το νούμερο τους από την ERGO Half Marathon Expo
O «Greek Freak» αγωνίστηκε για 27 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.