Αθλητισμος

Ντροπιαστική ήττα για τους Γιούτα Τζαζ (video)

Έχασαν με 50 πόντους διαφορά από την ομάδα του Ντόντσιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pat.jpg

Οι Γιούτα Τζαζ είναι ένα από τα πιο υποσχόμενα projects στο ΝΒΑ. Παρότι αγωνίζονται στη Δύση που έχει περισσότερες καλές ομάδες, είναι από τα φαβορί για να περάσουν στα πλέι οφ και μάλιστα με καλό πλασάρισμα. Δεν τους ανησυχεί καν το ρεκόρ 7-7 που έχουν ως σήμερα.

Αυτό που θα έπρεπε να τους ανησυχήσει είναι η εμφάνισή τους τα ξημερώματα απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς. Όχι μόνο έχασαν με 50 πόντους διαφορά, αλλά η επιθετική τους συγκομιδή ήταν τραγική. Οι Τζαζ σημείωσαν 68 πόντους, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία τους.

Στο δεύτερο μέρος πέτυχαν μόλις 22 εξ αυτών, είχαν 25/80 σουτ, ενώ αυτή είναι η δεύτερη πιο βαριά ήττα από καταβολής της ομάδας. Η πρώτη ήταν το 1979 (με 56 πόντους), όταν ακόμη οι Τζαζ έπαιζαν στη Νέα Ορλεάνη.

Όσο για τους Μάβερικς, θεωρούνται από τις αδύναμες ομάδες, κάτι που δεν πιστοποιήθηκε μέσα στο παρκέ. Πάλι θετικός ο Σλοβένος ρούκι Λούκα Ντόντσιτς, με 13 πόντους, με μια μεστή παρουσία. Κι όσοι τον θυμάστε πλέι μέικερ στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί παίζει «4άρι» στην άμυνα και σχεδόν σε όλες τις θέσεις στην επίθεση.

Luka Doncic Full Highlights Mavericks vs Jazz 13 Points!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ