Αθλητισμος

BBC: Ο πρόεδρος της Λέστερ επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη (video)

Επικαλούμενο πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lester2.jpg

Στο ελικόπτερο του που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της Λέστερ το βράδυ του Σαββάτου φέρεται να επέβαινε ο πρόεδρος της ομάδας Vichai Srivaddhanaprabha. Οπως αναφέρει το BBC επικαλούμενο πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο Ταϊλανδός πρόεδρος βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία ανακοίνωση για τα θύματα.

lester3.jpg
© EPA

Η Λέστερ εξέδωσε μέσω εκπροσώπου της την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου στο πάρκινγκ του «King Power Stadium».

Ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν ο ιδιοκτήτης των «αλεπούδων», Vichai Srivaddhanaprabha, βρισκόταν στο ελικόπτερο την ώρα που το ελικόπτερο συνετρίβη.

Η ανακοίνωση της Λέστερ:

«Βοηθούμε την Αστυνομία της Leicestershire και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού συμβάντος στο King Power Stadium. Η ομάδα θα εκδώσει μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες».

 

Τις πρώτες ώρες της Κυριακής αξιωματούχος της Πυροσβεστικής του Λέστερ έγραψε στο Twitter ότι το ατύχημα ήταν «σοβαρό και τραγικό» προσθέτοντας ότι «δεν θα πρέπει να γίνουν κάποιες εικασίες για τα αίτια ή για το ποιος εμπλέκεται σε αυτό». 

Από την πλευρά της η αστυνομία του Λέστερ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το τμήμα Ερευνας Εναέριων Ατυχημάτων συνεργάζεται με τα μέλη σωστικών συνεργείων αλλά και την ομάδα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής.

Peru: Angelina Jolie visits Venezuelan refugees at Ecuadorian border

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά για να κατασβεστεί η φωτιά και να επιτραπεί στους διασώστες να πλησιάσουν.

Ο Vichai Srivaddhanaprabha είναι ιδιοκτήτης της King Power και σύμφωνα με το Forbes ο πέμπτος πιο πλούσιος Ταϊλανδός είχε αγοράσει τη Λέστερ το 2010.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ