Αθλητισμος

Θρίλερ με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ μετά την συντριβή ελικοπτέρου του (εικόνες, video)

H αστυνομία δεν επιβεβαιώνει τον θάνατό του - Αμφισβητείται αν η κόρη του επέβαινε στο ελικόπτερο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lester.jpg
© Stephen Pond / Getty Images / ideal images

Θρίλερ με τη συντριβή του ελικοπτέρου του προέδρου της Λέστερ,  Vichai Srivaddhanaprabha, καθώς δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την αστυνομία αν είναι ή όχι νεκρός. 

lester3.jpg
© EPA

lester2.jpg

Την ίδια στιγμή αμφισβητείται και η πληροφορία ότι στο ελικόπτερο αυτό επέβαινε και η 34χρονη κόρη του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Nίκος Κοτζιάς

Charlotte Gainsbourg - Ring-A-Ring O’ Roses (SebastiAn "On The Beat" Remix)

Peru: Angelina Jolie visits Venezuelan refugees at Ecuadorian border

Σύμφωνα με το BBC ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν μέσα στο ελικόπτερο κατά τη συντριβή του, ενώ όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο ίδιος έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος: 

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

lester1.jpg

Στη συνέχεια, ο εν λόγω δημοσιογράφος κάνει λόγο για σπέκουλα από όσους αναφέρονται σε τραυματίες από το ατύχημα, από τη στιγμή που δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Επίσης λέει ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειας του ιδιοκτήτη της Λέστερ είναι τώρα στην Ταϊλάνδη όπου τώρα είναι νύχτα -υπονοώντας ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί τους.

Από την πλευρά της η Λέστερ άργησε πολύ να τοποθετηθεί για το συμβάν και όταν το έκανε, σχεδόν 1,5 ώρα αφότου έλαβε χώρα, δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

«Βοηθάμε την αστυνομία του Λέστερ και τα σωστικά συνεργεία με ένα πολύ σοβαρό περισταστικό στο King Power Stadium. Ο σύλλογος θα εκδώσει μία πολύ πιο λεπτομερή δήλωση από τη στιγμή που θα έχει λάβει μεγαλύτερη ενημέρωση», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της ομάδας, με τη δήλωση αυτή να συνιστά την πρώτη τοποθέτηση της Λέστερ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.


Το ελικόπτερο απογειώθηκε μέσα από το γήπεδο των «ελαφιών», με τον πρόεδρο της ομάδας μέσα σε αυτό, όπως μετέδωσαν τα αγγλικά Μέσα, ενώ αργότερα είχε ειπωθεί ότι σε αυτό επέβαιναν 5 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο πιλότοι και η κόρη του Σριβανταναπράμπα.

Η στιγμή της απογείωσης του ελικοπτέρου καταγράφηκε από τηλεοπτική εκπομπή που ήταν σε εξέλιξη μετά τη λήξη του αγώνα.

Στο σημείο ξέσπασε φωτιά, ενώ στον χώρο του δυστυχήματος έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής.

 

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο BBC: «Κυριολεκτικά ο κινητήρας σταμάτησε και γύρισα να δω τι συμβαίνει να άρχισε να παράγει θόρυβο. Τότε οι λεπίδες άρχισαν να γυρίζουν και ακούστηκε μία μεγάλη έκρηξη. Υπήρξε μία μεγάλη μεγάλη φλόγα».

Από το πρωί εκατοντάδες φίλαθλοι της Λέστερ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο της oμάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ