Αθλητισμος

Σοκ με τη συντριβή ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Τηρείται σιγή ιχθύος για τους επιβαίνοντες και την τύχη τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lester.jpg

Ανάστατη είναι η Αγγλία και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος με την πτώση ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο της Λέστερ.

Το σκάφος ανήκε στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βισάι Σριβανταναπράμπα, αν και κανείς δεν λέει μέχρι στιγμής αν ο ίδιος ήταν μέσα σε αυτό.

Η ρουτίνα του Ταϊλανδού μετά από κάθε παιχνίδι της Λέστερ ήταν η εξής: Το ελικόπτερο ξεκινούσε από τη βάση του, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο, πήγαινε στον αγωνιστικό χώρο και παραλάμβανε τον επιχειρηματία μαζί με την παρέα του, για να τους μεταφέρει στο Λονδίνο.

Οι τηλεοπτικές κάμερες, μετά το ματς της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ, έχουν καταγράψει την αναχώρηση του ελικοπτέρου, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφάνισε πρόβλημα και κατέπεσε σε κοντινό πάρκινγκ, όπου και εξερράγη.

Nίκος Κοτζιάς

Η λογική λέει πως ο Ταϊλανδός ήταν μέσα, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Παρότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από το ατύχημα, ούτε η αστυνομία ούτε η Λέστερ αναφέρουν τον αριθμό των επιβαινόντων, τα ονόματα αυτών, αλλά και το τι συνέβη με την υγεία τους.

Ο δημοσιογράφος του ESPN,  Μπεν Τζέικομπς μετέδωσε πως επικοινώνησε με την εταιρεία King Power που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Λέστερ, κι από εκεί του επιβεβαίωσαν πως ο Ταϊλανδός επέβαινε στο ελικόπτερο.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν είναι επίσημο, αν και οι οιωνοί δεν είναι καθόλου καλοί.

Peru: Angelina Jolie visits Venezuelan refugees at Ecuadorian border

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ