Αθλητισμος

Τέλος ο Σκίμπε από την Εθνική Ελλάδας

Τα βρήκε με την ΕΠΟ για τη λύση της συνεργασίας του - Αναζητείται ο διάδοχός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skibe23423.jpg
©EUROKINISSI

Χωρίζουν οι δρόμοι του Μίκαελ Σκίμπε με την Εθνική Ελλάδας, καθώς ο Γερμανός προπονητής τα βρήκε με την ΕΠΟ για το ύψος της αποζημίωσής του και τη λύση της συνεργασίας τους. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και όπως όλα δείχνουν ο εκτός έδρας αγώνας με τη Φινλανδία ήταν ο τελευταίος για τον Γερμανό προπονητή. Το κλίμα για τον Σκίμπε ήταν κάκιστο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League, με τις «φωνές» για απομάκρυνσή του από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού να πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

skibe-eso.jpg
©EUROKINISSI

Πλέον, το βάρος της ομοσπονδίας έχει πέσει στην επιλογή του αντικαταστάτη του, με τα βλέμματα να στρέφονται στην κρίσιμη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, όπου και αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την «επόμενη ημέρα» στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Σκίμπε προσελήφθη στις 29 Οκτωβρίου 2015 ως αντικαταστάτης του υπηρεσιακού προπονητή Κώστα Τσάνα. Επί των ημερών του, η Εθνική Ελλάδας έφθασε ένα βήμα από την πρόκρισή της στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Κροατία. Ο Λούκα Μόντριτς και η παρέα του έφθασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου και ηττήθηκαν από τη Γαλλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ