Αθλητισμος

«Καμπάνα» 17.000 δολαρίων στη Σερένα Ουίλιαμς (εικόνες, video)

Για το επεισόδιο στον τελικό του US Open

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
serena2342.gif
©EPA/JUSTIN LANE

Κάποιοι είπαν ότι δεν ξέρει να χάνει. Άλλοι πάλι ότι όλες οι μεγάλες αθλήτριες έχουν τις κακιές στιγμές τους.

Το βέβαιο είναι ότι η συμπεριφορά της Σερένα Ουίλιαμς στον τελικό του US Open δε συνάδει με τη σπουδαία καριέρα και τα 23 τίτλους Γκραν Σλαμ. Η σπουδαία τενίστρια τιμωρήθηκε με πρόστιμο 17.000 δολαρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας αντισφαίρισης των ΗΠΑ, για παραβάσεις κανονισμών.

Η Σερένα Ουίλιαμς ηττήθηκε με 0-2 από την Ναόμι Οσάκα. Η Αμερικανίδα αθλήτρια δέχτηκε παρατήρηση για τις οδηγίες που πήρε από την εξέδρα όπου βρισκόταν ο προπονητής της και για το σπάσιμο της ρακέτας της μετά το «θερμό επεισόδιο» με τον διαιτητή Κάρλος Ράμος.

serena-angry.gif
©EPA/JUSTIN LANE

Το γραφείο διαιτητών του τουρνουά τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων την πρώην κορυφαία αθλήτρια του κόσμου για «λεκτική κατάχρηση» εναντίον του διαιτητή Ράμος, 4.000 δολάρια για την προειδοποίηση που δέχτηκε να μην μιλά με τον προπονητή της και 3.000 δολάρια για το σπάσιμο της ρακέτας της.

serena23423424242.gif
©EPA/JUSTIN LANE

Η Αμερικανίδα απαίτησε, μάλιστα, από τον διαιτητή να της ζητήσει συγνώμη, ενώ αργότερα τον αποκάλεσε «κλέφτη», για την αφαίρεση ενός πόντου που της επιβλήθηκε.

La Corée du Nord célèbre ses 70 ans sans missiles intercontinentaux mais avec Gérard Depardieu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ