Αθλητισμος

Ο Ντουράντ… ντύθηκε Λεμπρόν (video)

Με 43 πόντους του KD, το Γκόλντεν Στέιτ νίκησε μέσα στο Κλίβελαντ και έκανε το 3-0

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lebron3243.jpg
©EPA/EZRA SHAW/GETTY IMAGES/POOL

Μία νίκη μακριά από τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στο ΝΒΑ βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα στο Κλίβελαντ, οι πρωταθλητές επικράτησαν με 110-102 και έκαναν το 3-0 στη σειρά που λήγει στα τέσσερα νικηφόρα ματς. Αργά ή γρήγορα οι «πολεμιστές» θα πάρουν και αυτόν τον τίτλο, καθώς δείχνουν πολύ ανώτεροι από τους Καβαλίερς. Άλλωστε, ποτέ μία σειρά δεν έχει ανατραπεί από το 3-0.

Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με 43 πόντους, που είναι ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ. Σφράγισε, μάλιστα, τη νίκη της ομάδας, ευστοχώντας σε τρίποντο από τα 9,5 μέτρα!

Έτσι, κάλυψε και την κακή εμφάνιση του Κάρι, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους με 1/10 τρίποντα. Πάντως, στο φινάλε έβαλε επτά κρίσιμους πόντους και το μοναδικό του τρίποντο στη βραδιά.

Από τη μεριά των ηττημένων, ο Λεμπρόν Τζέιμς μπορεί να έκανε ένα ακόμα τριπλ νταμπλ με 33 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ, αλλά μοιάζει κουρασμένος. Λογικό, αφού παίζει σχεδόν σε κάθε αγώνα για 46-48 λεπτά. Οι συμπαίκτες του -ως γνωστόν- δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και οι Καβαλίερς μοιραία βρίσκονται μια ανάσα από την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ξύλο στα Χανιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ