Αθλητισμος

Η ΑΕΚ που αρνείται να χάσει (video)

Με το 1-1 δεν είναι φαβορί, αλλά θα το παλέψει στο Κίεβο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aek.jpg
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τη μέρα που η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έκτοτε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ξαναχάσει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ είτε εκτός είτε εντός έδρας.

Η παράδοση δεν θα μπορούσε να σπάσει κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου. Τι κι αν οι Ουκρανοί προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος; Με αντεπίθεση διαρκείας, η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 80ό λεπτό με τον Αϊντάρεβιτς, έφερε το ματς στο 1-1 και έχει ακόμη ελπίδες για πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπροστά σε 45.000 οπαδούς του, ο «Δικέφαλος» πέταξε ένα κακό πρώτο μέρος, αλλά μετά την ανάπαυλα κυριάρχησε. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε αλλαγή από νωρίς και ήταν ουσιαστικά μια ομάδα μόνος του.

Έκανε ντρίμπλες, σέντρες, σουτ, φάσεις, τα πάντα. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης, αφού με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Αϊντάρεβιτς που σκόραρε με κεφαλιά. Ο Σουηδός είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στην πρώτη επαφή του με την μπάλα!

Η ΑΕΚ μετρά έξι σερί ισοπαλίες στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά την Πέμπτη στο Κίεβο θέλει επιτέλους και μια νίκη για να προκριθεί. Εκτός κι αν πάρει 2-2…

The Final Scene / Elio crying in front of the fireplace / Call Me By Your Name (2017)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ