Αθλητισμος

Ο Χουλτ, ο Σιλά και οι άλλοι που φεύγουν…

Ξέφραγο αμπέλι ο Παναθηναϊκός και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ως το τέλος Γενάρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4294566.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η προσφυγή που έκανε την Τετάρτη το πρωί ο Νίκλας Χουλτ, θα εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου και ίσως να μην αλλάξει τίποτα παρότι ο Παναθηναϊκός του έδωσε σχεδόν αμέσως 70.000 ευρώ, εξοφλώντας του τη δόση Οκτωβρίου.

Ο ατζέντης του Σουηδού αριστερού μπακ, Μάρτιν Νταλίν, έχει… φαγωθεί να πάρει τον παίκτη ως ελεύθερο από το «τριφύλλι», ώστε να βρει στην επόμενη ομάδα του μεγαλύτερο συμβόλαιο, αλλά και μεγαλύτερη προμήθεια για τον ίδιο.

Ο Χουλτ ζητάει την ελευθέρας του, αλλά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να καθυστερήσει τις εξελίξεις, ώστε να πουλήσει τον παίκτη έχοντας κέρδος.

Επίσης, χθες Τετάρτη διεκόπη ο δανεισμός του Γιακούμπα Σιλά από τη Ρεν, αφού ο Ουζουνίδης έκρινε πως ο Αφρικανός χαφ δεν του είναι απαραίτητος και έτσι οι «πράσινοι» θα γλιτώσουν τουλάχιστον το μισό του συμβόλαιο.

Θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσουν οι Μολέντο, Λουντ, πιθανότατα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός και του Χίλιεμαρκ, ενώ ήδη φευγάτος θεωρείται ο Τσάβες.

Λογικά θα φύγουν 6-7 παίκτες και θα αποκτηθούν 2-3 με πολύ χαμηλά συμβόλαια. Στην πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στους παίκτες πως «καλά κάνετε και κοιτάτε το μέλλον σας, αλλά θέλω να ξέρω ποιοι σκοπεύετε να φύγετε για να κανονίσω την πορεία της ομάδας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ